nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a hódítás

Csillagjegyek, akiket nem egyszerű meghódítani

Ha őket szeretnéd meghódítani, bizony kitartásra, türelemre lesz szükséged.

Rák

Az érzékeny Rák alaposan meg akar ismerni, mielőtt belemélyedne érzelmileg is a párkapcsolatba. Annak ellenére, hogy számára mindennél fontosabb a párkapcsolat, nagyon óvatos, hiszen retteg a csalódástól. Komoly párkapcsolatra tervez, ezért sem könnyű meghódítani. A laza flörtök nem az ő világa, biztonságra, kiegyensúlyozott, érzelemteli kapcsolatra vágyik. Tudnia kell, hogy te is komolyan veszed őt, amikor biztos benned, csak akkor nyitja meg a szívét. Nem könnyű meghódítani, csak finom és óvatos módszerekkel érhetsz célba nála.

Csillagjegyek, akik nehezen meghódíthatók

Fotó: Getty Images/Laurie Ambrose

Szűz

A Szűz nagyon módszeresen és tudatosan éli az életét. Minden lehetőséget alaposan körbejár, a leendő partnerét is alaposan szemügyre veszi. Valójában nagyon jól boldogul egyedül is, így csak azért, hogy legyen valaki mellette, sosem kötne párkapcsolatot. Bizalmatlan típus, nagyon magasak az elvárásai önmagával és persze veled szemben is. Ő sem szereti, ha túl gyorsan akarod elcsavarni a fejét, ellenben az udvariasságot nagyra értékeli. Mint egy gyönyörű virágot, úgy tudod szirmonként kibontani a lelkét. Nyert ügyed van, ha megnyitja a szívét.

Bak

A Bak úgy gondolja, a valódi értékekért sokat kell tenni, és megéri várni, így nem véletlen, hogy az ő szívét sem könnyű elnyerni. Nagyon óvatos, mielőtt elkötelezné magát. Nem híve a gyors párkapcsolatoknak, több randi is eltelhet csak beszélgetéssel, ismerkedéssel. Nem könnyű őt kiismerni, mert nagyon óvja a szívét. Ha úgy érzi, megbízhat benned, ha számodra is legalább olyan fontosak a hagyományos, családi értékrendek, mint neki, céltudatos és támogató típus vagy, előbb-utóbb megnyitja a lelkét. A türelemre addig viszont nagy szükséged lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top