Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket a legnehezebb meghódítani

Ezek a csillagjegyek sosem ugranak fejest a párkapcsolatba. Sőt, kifejezetten óvatosak, megfontoltak, eleinte biztosan kellő távolságot tartanak. Ha őket szeretnéd meghódítani, bizony kitartásra, türelemre lesz szükséged. A horoszkóp szerint viszont nagyon is megéri várni rájuk...

Ezekről a csillagjegyekről sokan úgy gondolják, hogy maguknak valók, és nem is igazán vágynak a párkapcsolatra. Azért ez csöppet sincs így. Inkább arról van szó, hogy nem könnyen adják a szívüket, óvatosak, kivárnak, és sosem mennének bele egy kapcsolatba csak azért, hogy ne legyenek egyedül. Óvatosak, visszafogottak, és nagyon védik a lelküket a csalódásoktól. Pontosan ezért nem könnyű meghódítani őket. Ha a bizalmukba fogadnak, hűséges, megbízható, odaadó társra találsz bennük.

A Bika nagyon tud szeretni

A Bika kemény dió, makacs és időnként meglehetősen merev. Ugyanakkor ha egyszer szerelmes lesz, nagyon tud szeretni. Az biztos, idő kell neki, hogy átadja önmagát, hogy megbízhasson benned. Felé csak nagyon apró lépésekkel érdemes közelíteni, mert nagyon nem díjazza a túlzottan heves érzelmeket. Legalábbis az ismerkedés elején. A szerelem, a szépség, a párkapcsolat, a megbízhatóság, a hűség alapvető értékei. Amikor mindezt meglátja benned, egészen biztosan megnyitja a szívét is előtted.

Ezeket a csillagjegyeket nem könnyű meghódítani (iStock)

A Rák nem kapkodja el az ismerkedést

Az érzékeny Rák alaposan meg akar ismerni, mielőtt belemélyedne érzelmileg is a párkapcsolatba. Annak ellenére, hogy számára mindennél fontosabb a párkapcsolat, nagyon óvatos, hiszen retteg a csalódástól. Komoly párkapcsolatra tervez, ezért sem könnyű meghódítani. A laza flörtök nem az ő világa, biztonságra, kiegyensúlyozott, érzelemteli kapcsolatra vágyik. Tudnia kell, hogy te is komolyan veszed őt, amikor biztos benned, csak akkor nyitja meg a szívét. Nem könnyű meghódítani, csak finom és óvatos módszerekkel érhetsz célba nála.

A Szűz nem megy bele könnyen a párkapcsolatokba 

A Szűz nagyon módszeresen és tudatosan éli az életét. Minden lehetőséget alaposan körbejár, a leendő partnerét is alaposan szemügyre veszi. Valójában nagyon jól boldogul egyedül is, így csak azért, hogy legyen valaki mellette, sosem kötne párkapcsolatot. Bizalmatlan típus, nagyon magasak az elvárásai önmagával és persze veled szemben is. Ő sem szereti, ha túl gyorsan akarod elcsavarni a fejét, ellenben az udvariasságot nagyra értékeli. Mint egy gyönyörű virágot, úgy tudod szirmonként kibontani a lelkét. Nyert ügyed van, ha megnyitja a szívét.

A Bak az értékes kapcsolatokra vágyik

A Bak úgy gondolja, a valódi értékekért sokat kell tenni, és megéri várni, így nem véletlen, hogy az ő szívét sem könnyű elnyerni. Nagyon óvatos, mielőtt elkötelezné magát. Nem híve a gyors párkapcsolatoknak, több randi is eltelhet csak beszélgetéssel, ismerkedéssel. Nem könnyű őt kiismerni, mert nagyon óvja a szívét. Ha úgy érzi, megbízhat benned, ha számodra is legalább olyan fontosak a hagyományos, családi értékrendek, mint neki, céltudatos és támogató típus vagy, előbb-utóbb megnyitja a lelkét. A türelemre addig viszont nagy szükséged lesz.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top