nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik a csábítás mesterei

Csillagjegyek, akik a csábítás mesterei

Nem szeretnének elköteleződni, a kalandoknak azonban nagy hívei.

Oroszlán

Az Oroszlán imád csábítani, és meg kell hagyni, érti is a módját, hogyan csavarjon pillanatok alatt az ujja köré. Reggel jössz rá, hogy még egy napja sem ismered, mégsem tudsz szabadulni tőle, tele vannak a gondolataid vele. Ő viszont hajlamos a feledékenységre, leginkább az egyéjszakás kalandokat követően, amikor másnap nem is emlékszik rád. Ne nagyon éld bele magad az Oroszlánnal való kapcsolatba, mert nagy csalódás lehet a vége. Csak sérülni tudsz ebben a kis flörtben. Vagy elfogadod, hogy ők a kalandok hívei, vagy menekülőre fogod.

Csillagjegyek és a kalandok

Fotó: Unsplash

Halak

A Halak vonzó és elragadó csillagjegy. Persze mindezt tudja is magáról, ahogyan azt is, ő lehetne a csábítás nagymestere. Kifejezetten érzelmes típus, a szerelemre is vágyik, mégis csak nagyon ritkán engedi meg magának a mély érzéseket. Teszi ezt egyrészt félelemből, nehogy sérüljön a lelke, és azért is, mert a legtöbbször inkább csak kalandokat keres. Nagyon udvarias, előzékeny alkat, ezért amikor flörtöl veled, úgy érzed, ő valóban téged akar, hiszen szó szerint belelát a lelkedbe, pontosan tudja, mit akarsz hallani tőle. A kedvesség csupán álca, miután megkapott téged, kicsi az esélye, hogy látod őt még valaha. Ez nagyon nem szép dolog, de el kell fogadni, a Halak ilyenek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top