nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Milyen kihívások várnak a csillagjegyekre? – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. március 13-19.

Nehéz helyzeteket tartogathat ez a hét, de ezekben ott rejtőzik a megoldás és a feloldás is.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Higgadtan és nyugodtan próbálj reagálni a felmerülő kellemetlenségekre, lehet, hogy így egyszerűen megoldandó helyzetekké válnak. Kihívás jöhet kapcsolataidban is. A héten elvárásaid szembekerülhetnek a valósággal, adj magadnak időt, hogy ezt feldolgozd és megemészd. Éles eszed segít világosan megfogalmazni elképzeléseidet.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

A héten még különösebb gonddal figyelj pénzügyeidre, mint egyébként. Bármilyen befektetésben gondolkodsz, légy óvatos és mérlegelj minden körülményt. A héten a bizalom és a féltékenység kettősségében érkezhet erőt próbáló helyzet. Ez ne akadályozzon meg abban, hogy szem előtt tartod céljaidat, és terveid szerint haladsz tovább.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Vedd komolyan kapcsolataidat és elköteleződéseidet, tisztázva magadban, hogy merre húz a szíved. Ami mellett hitet tettél, ott tarts ki hűségesen és ne engedj a hirtelen megingásoknak. Lehet, hogy változtatnod kell a stratégiádon, ha szeretnél jobban megfelelni környezeted elvárásainak. Segíthet, ha rugalmas maradsz és improvizálsz.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes tervet készítened pénzügyeid intézéséhez, akkor is, ha eddig esetleg lazábban kezelted ezt a kérdést. A héten figyelj jobban egészségedre, bár már beköszöntött a tavasz, de a tél végi kimerültebb állapotot nem lehet egyik napról a másikra felturbózni. Ha feszült helyzetet hoz a hét, tarts ki és bízz magadban!

Nő a hegycsúcson

Fotó: Unsplash

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Amennyire lehetséges, maradj most távol a stressztől. Ez persze valószínűleg lehetetlennek látszik, ám az tőled függ, hogy mihez kezdesz vele, szánsz-e arra energiát, hogy mielőbb feldolgozd a külső ingereket és belső reakcióidat. Ha felmerül, hogy merre lépj tovább, tartsd szem előtt hosszú távú céljaidat. Örülj annak, ami megadatott, ne mérd a többiekéhez!

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Igyekezz helyet adni a megbeszélésnek, az egyenrangúak közti diskurzusnak, nem kell egyedül átverekedned magad a nehéz helyzeteken. A rugalmasság sokat segíthet most rajtad. Lehet, hogy rögtönzésre is szükséged lesz, akkor is, ha ez nehezedre esik, de legalább tégy rá kísérletet. Ha nem jött be, ne ostorozd magad, hajrá előre!

Dühös, mérges lány

Fotó: Unsplash

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Gondolataid felpöröghetnek a héten, választanod kell, hogy melyikkel kell, melyikkel érdemes foglalkoznod elsősorban. Ha egyszerre egyfelé tereled energiáidat, sokkal hatékonyabban haladhatsz. Bízz benne, hogy minden külső változás ellenére elérheted a belső stabilitást. Kívülről pedig rengeteg információ érkezhet, melyek segíthetnek a döntéseidben.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Készen állhatsz arra, hogy jobban kifejezd a benned rejlő érzéseket. Lehet, hogy rögtönöznöd kell a hirtelen helyzetekben, de eddigi tudásodra támaszkodva ezt remekül teheted. Ugyanakkor úgy érezheted, hogy kiváló intuitív képességeid a hét közepén elnémulnak, és ezért nem várt kihívásokkal szembesülsz, de tarts ki, vissza fognak térni.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Próbálj nyugodt maradni minden körülmények között ezen a héten. Akkor találhatsz megoldást a felmerülő kérdésekre, ha megőrzöd higgadtságodat. Történhetnek váratlan, előre nem látott dolgok, és lehet, hogy improvizálnod kell a helyzet megoldása érdekében. A pénz, pénzügyek körül is lehet némi kavar, légy óvatos a költéssel!

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha feltámad a neheztelés, harag, lépj hátrébb egy kicsit és onnan szemléld a helyzetet, ha lehet, próbálj kívülállóként rálátni. Így jobban megőrizheted objektivitásodat és igazságosabban dönthetsz. Kihívás jöhet családi életedben. Nézd meg, hogy mennyire reagálsz egy mélyen bevésődött minta alapján, lehet, hogy ezt oldani kéne…

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Vedd komolyan saját szükségleteidet és határaidat. Lehet, hogy jót tenne egy tavaszi tisztítókúra, megadva nemcsak a testednek, hanem a lelkednek is a felfrissülés, megújulás lehetőségét. Pénzügyeidben légy óvatos, munkádban pedig érdemes megfontoltan dönteni, lehetőleg minden tényezőt figyelembe véve.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ügyelj rá, nehogy Te magad süllyedj el, miközben valaki más ügyét-baját próbálod megoldani. Persze nincs annál nemesebb, mint másokon segíteni, de van, amit nem tudunk megugrani a másik ember helyett. Családi ügyekben lehet, hogy rögtönöznöd kell. Ne aggódj, ha akadályokba botlasz a héten, ezek rávilágíthatnak rejtett erőidre, sőt felkelthetik azokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top