nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Tavaszi megtisztulás az újhold felé araszolva – Heti holdhoroszkóp 2023. március 15-21.

A kora tavaszi időszak különösen alkalmas egy jó kis tisztítókúrára, a fogyó Hold kifejezetten segíti ennek hatékonyságát.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – március 15.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas, 13:07-től Bak
Kedvező: pihenés, töltődés

Bár ma ünnepnap van, ha érdekel valamilyen téma, délelőtt ásd bele magad, olvass, kutass, most lehet rá egy szabad délelőttöd – persze ha befér a családi programok mellé. Nagyon vigyázz az otthoni békére, nem kéne elrontani a napot azzal, hogy összeugrotok valami piszlicsáré ügyön, a veszekedést csírájában fojtsátok el. Inkább a feltöltődésre koncentráljatok. Ha lehet, ne ma vágjatok bele új projektbe, otthon se kezdjetek új dolgokba!

CSÜTÖRTÖK – március 16.

A Hold: fogy
Jegy: Bak
Kedvező: tisztítókúra, fogyókúra, epilálás
Nem ajánlott: fogorvosi kezelés

Ha elhatároztad magad egy tisztítókúra mellett, az égi erők most segítenek, hogy céltudatosan kitarts mellette. Nemcsak szervezeted hálálja meg, hanem lelked is felszabadul, és ha átmenetileg némi gyengeséget érzel is, utána megkönnyebbülsz és jóval energikusabb és aktívabb leszel. Ha most komolyabb tisztítókúra nem fér bele az életedbe, már az is jót tehet, ha valamilyen tisztító gyógyteát iszogatsz. Az is jól jöhet, ha a környezetedet rendezed, rendszerezed, letisztulttá varázsolva a munkaterületedet. Így sokkal hatékonyabban haladhatsz terveid kivitelezésével.

PÉNTEK – március 17.

A Hold: fogy
Jegy: Bak, 15:25-től Vízöntő
Kedvező: arctisztítás, bőrtisztítás

Ma még kerekítsd le függőben lévő feladataidat, lehetőleg semmi ne maradjon a jövő hétre, amikor már új projektet kéne indítani. Délutántól jöhetnek új, világmegváltó ötleteid, de kezeld őket józanul, tervezés nélkül ne vágj bele semmibe! Este helye lehet egy vidám, felszabadult baráti találkozásnak, most előbújhat belőled tréfamester éned.

SZOMBAT – március 18.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő
Kedvező: nagytakarítás, fémtisztítás

Érdemes mára időzíteni a tavaszi nagytakarítást. Minden zugba nézz bele, mindent tisztíts ki, sehol ne garázdálkodjanak porcicák. Szokás szerint, praktikusan fentről lefelé haladj, ha teheted, a család apraja-nagyját bevonva. Most kéne olyasmikre is időt szánni, amit egyébként elég évente egyszer-kétszer kisuvickolni. Mindezt tedd nyitott ablak mellett, hogy az éltető, friss tavaszi levegő mindent alaposan átjárjon.

VASÁRNAP – március 19.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő, 16:11-től Halak
Kedvező: körömápolás
Nem ajánlott: fodrászat

A tegnapi nagytakarítás után ma tereld el a figyelmedet a háztartási gondokról. Fellélegezhetsz a lelkedet nyomó mázsás súlyok alól, menj ki a szabadba, szívj friss levegőt, vidulj és nevess, élvezd a tavaszi illatokat! Különleges tavaszi ebédet tervezhetnél mára, kápráztasd el családodat! Randevút érdemes mára időzíteni. Ha egyik szeretteddel haragban lennél, találjatok alkalmat a békülésre, engedjétek el a sértettséget!

HÉTFŐ – március 20.

A Hold: fogy
Jegy: Halak
Kedvező: nagymosás, locsolás, arctisztítás
Nem ajánlott: fodrászat

Őrizd meg realitásérzékedet, és bár képzeleted szárnyalhat, vedd figyelembe a valóságot is. Most erősödhet empátiád és ez segítségedre lesz, ha másokkal kell ma dolgoznod. Az együttműködés különösen hatékonnyá tesz. Ma bánj mértékkel mindenféle stimulálószerrel, fogd vissza kávé-, kóla- és energiaital fogyasztásodat is. Mára időzítsd a nagymosást és a locsolást, valamint mindenféle vizes házimunkát.

Tiszta vízből merítés

Fotó: Getty Images

KEDD – március 21.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Halak, 17:01-től Kos
Kedvező: arc- és szemtorna
Nem ajánlott: fodrászat, fogászati kezelés

Új élet kezdődhet számodra! A mai újhold olyan, mintha átlépnénk a szilveszterből az új esztendőbe, sőt, sok szempontból most még könnyebb megújulni, akár hasznos szokásokat kialakítani, életmódot váltani, mert azt a tavasz friss lendületével kezdjük. Ez most az év legerősebb indítóereje! Legyen bátorságod belevágni az újba, legyen merszed változtatni! Ez az energia életünk kisebb és sorsfordítóbb dolgaira is hatással lehet.

Add át magad a friss impulzusnak, hallgass belső inspirációdra, kövesd új ötleteidet és elgondolásaidat. Most legmerészebb álmaidba is érdemes belevágni, sőt, úgy pontosabb, hogy MOST érdemes belevágni legmerészebb álmaidba, veled van a Tavasz újjászületős ereje!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top