nlc.hu
Horoszkóp

Ígérető csillagjegyek

Csillagjegyek, akik felelőtlenül ígérgetnek

Nagyon kevés ígéretet tartanak be!

Nyilas

A Nyilas nagyon meggyőzően mondja, hogy holnap felhív téged, de a holnap csak ritkán, vagy talán sosem jön el nála. Nagyon szereti az időt a barátokkal tölteni, s nagyon gyakran dönt spontán, az adott pillanat hatására. S épp ezért feledkezhet meg a neked tett ígéretétől. A közvetlen kapcsolattartás neki sem megy egyszerűen, s igazság szerint sokszor elfecsérelt időnek érzi.

Csillagjegyek és ígéretei

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Bak

A Bak egész nap a kötelességeire, a munkájára koncentrál. S neki tényleg nincs ideje sms-eket írogatni, vagy a közösségi médián keresztül üzengetni, netán telefonon trécselni. S mivel tőled sem várja el, hogy mindennap tartsátok a kapcsolatot, így ezt ő sem teszi. Amit komolyan gondol, azt mindenkor meg is tartja, s ebben tényleg megbízható csillagjegy, ám a szerinte lényegtelen dolgokra könnyen rámondja, hogy rendben, aztán gyorsan el is felejti az ígéretét.

Vízöntő

A Vízöntő mindenkor törekszik rá, hogy válaszoljon az üzeneteidre, a telefonhívásokra, és valóban a legjobb szándékkal tesz ígéretet neked, csak aztán egyszerűen elfelejti, hogy reagálnia kéne azokra. Eleinte tényleg őszintén sajnálja, ha megfeledkezik rólad és az ígéretéről, s újra megígéri, hogy tartani fogja veled a kapcsolatot. De aztán ismét csak gyorsan megfeledkezik mindenről. Ő már csak ilyen, nagyon sok minden jár a fejében egyszerre…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top