nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek csak ígérgetnek

Ezek a csillagjegyek csak ígérgetnek

Felelőtlenül csak ígérgetnek, de aztán az esetek nagy részében semmi sem valósul meg belőlük. Akinek nem inge, ne vegye magára!

Nyilas

A Nyilas nagyon meggyőzően mondja, hogy holnap felhív téged, de a holnap csak ritkán, vagy talán sosem jön el nála. Nagyon szereti az időt a barátokkal tölteni, és nagyon gyakran dönt spontán, az adott pillanat hatására. Épp ezért feledkezhet meg a neked tett ígéretétől.

Ígéretek és csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Bak

A Bak egész nap a kötelességeire, a munkájára koncentrál. Neki tényleg nincs ideje sms-eket írogatni, vagy a közösségi médián keresztül üzengetni, netán telefonon trécselni. Mivel tőled sem várja el, hogy mindennap tartsátok a kapcsolatot, így ezt ő sem teszi. Amit komolyan gondol, azt mindenkor meg is tartja, és ebben tényleg megbízható csillagjegy, de a szerinte lényegtelen dolgokra könnyen rámondja, hogy rendben, aztán gyorsan el is felejti az ígéretét.

Vízöntő

A Vízöntő mindenkor törekszik rá, hogy válaszoljon az üzeneteidre, a telefonhívásokra, és valóban a legjobb szándékkal tesz ígéretet neked, csak aztán egyszerűen elfelejti, hogy reagálnia kéne azokra. Eleinte tényleg őszintén sajnálja, ha megfeledkezik rólad és az ígéretéről, és újra megígéri, hogy tartani fogja veled a kapcsolatot. De aztán ismét csak gyorsan megfeledkezik mindenről. Vagy elfogadod vagy nem foglalkozol vele. Egy biztos, ő nem fog változni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top