Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig betartják az ígéretüket

Ezek a csillagjegyek mindenkor betartják az ígéreteiket. Az is biztos, nem ígérgetnek könnyedén, amiről tudják, hogy nem képesek teljesíteni, nem is ígérik meg. A horoszkóp szerint bennük vakon megbízhatsz. Te köztük vagy?

Néhány csillagjegy könnyelműen tesz ígéreteket, amiket azután nem tart be. Mások ugyanakkor csak azt ígérik meg, amit biztosan be is tudnak tartani. Ezek a csillagjegyek pontosan ilyenek. Sosem ígérgetnek olyasmit, amiről előre tudják, hogy az nem teljesíthető. Ha valamire igent mondanak, abban biztos lehetsz, hogy úgy is lesz. Szavahihetőek, megbízhatóak, pontosak. A horoszkóp szerint vakon bízhatsz bennük. Vajon te köztük vagy? 

A Bak

A Bak kétségtelenül a legmegbízhatóbb a csillagjegyek között. Nála soha nem kell azon aggódnod, hogy a legsötétebb és legféltettebb titkaidat valaki másnak kifecsegné. Ha a szavát adja valamire, akkor az úgy is lesz. Nem ígérget könnyelműen, amire rábólint, azt minden körülmények között teljesíti. Nála valami nagyon rendkívülinek kell történnie ahhoz, hogy megszegje az ígéretét.

Ezek a csillagjegyek mindig betartják az ígéreteiket (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek mindig betartják az ígéreteiket (fotó: Getty)

A Rák

A Rák minden tőle telhetőt megtesz a szeretteiért. Szinte nincs is olyan kérés, amit ne teljesítene. Védelmezi, óvja őket, s biztos akar lenni abban is, hogy semmiben sem szenvednek hiányt. A legközelebbi barátairól is úgy gondoskodik, mint a családtagokról. Örömmel tesz eleget a kérdéseknek. S ha ő megígér valamit, azt tűzön-vízen át be is tartja.

A Skorpió

Nyersnek, durvának, s talán túl vehemensnek is tűnhet olykor a Skorpió, ám egy dolgot biztosan nem lehet róla állítani, mégpedig, hogy megbízhatatlan lenne. Akikhez igazán szoros szálak fűzik, azokért nincs olyan dolog, amit ne tenne meg. A leghűségesebb csillagjegy, hihetetlenül lojális és megbízható. Amire a szavát adja, azt minden körülmények között be is váltja.

A Szűz

A Szűz nagyon sokat aggódik, ám éppen a túlzott szorongása teszi őt annyira megbízhatóvá. Biztos akar lenni, hogy a szeretteivel minden rendben van, s vigyáznak magukra. Amit ugyanakkor a legtöbben nem is tudnak róla az az, hogy mindent megtesz, amit csak kérnek tőle, elsősorban a szeretteiért. Nagyon megbízható, ha valamit megígér, azt biztosan be is tartja. Nagyon szívesen segít másoknak. Többnyire önzetlen, de azért nem bánja, ha ez viszonzásra talál.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top