nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akiket könnyű meggyőzni

3 csillagjegy, akiket könnyű meggyőzni

Jóhiszeműségükkel, kedvességükkel sajnos sokan visszaélnek. Te is könnyen meggyőzhető vagy?

Mérleg

A Mérleg az egyik legjóindulatúbb, legbizakodóbb, legtisztalelkűbb csillagjegy. Pontosan ezért nagyon gonosz dolog kihasználni őt. Amikor csalódást okoznak neki, mert visszaéltek a bizalmával, addig nem nyugszik, amíg fényt nem derít a csalás okára. Ennek ellenére ő újra és újra bizalmat szavaz a többieknek.

Könnyen meggyőzhető csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Kos

A Kos egyáltalán nem nevezhető naiv csillagjegynek, de amikor igazán szerelmes, minden megváltozik vele és körülötte. Ilyenkor se nem lát, se nem hall, mindent elhisz, amit mondanak neki. Ekkor a megérzéseit is semmibe veszi, és teljesen átadja magát a rózsaszín ködnek. Nem véletlenül szedhető rá ő is nagyon könnyen.

Nyilas

A Nyilas javíthatatlan optimista, aki mindig a jót igyekszik meglátni az emberekben. Hiába rendelkezik sok tapasztalattal, minden új ismeretségbe szinte naivan és meggondolatlanul ugrik bele. Ő az, aki idegeneknek is könnyedén bizalmat szavaz, tiszta lelkéből fakadóan ezért eshet csapdába oly gyakran.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top