nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Új kapuk tárulhatnak fel a csillagjegyek előtt – Heti horoszkóp 2023. március 27-április 2.

Nagy céljaidat kisebb egységekre bontva új lehetőségek és megvalósítási módok tárulhatnak fel előtted a héten. Önmagadba vetett hited segít a cselekvésben.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Esély lehet kompromisszumot kötni olyan dolgokban, melyeket túl nagy kihívás lenne egy szuszra megvalósítani. Próbálj meg folyamatosan haladni, nem pedig impulzusszerűen. Sokat tanulhatsz a héten, különösen, ha sorra veszed eddig átélt tapasztalataidat, a mélypontokkal és a csúcsidőszakokkal együtt.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Zárd le, amit le kell zárnod, hogy tiszta lappal indulhass. Bátran vágj bele olyan dolgokba, melyek foglalkoztatnak, érdekelnek, vállald fel egyediségedet. Törekedj arra, hogy megérted a felmerülő helyzeteket és a benne szereplők indíttatásait, ez gyümölcsözőbb, mint pusztán érzésekkel reagálni. Légy nyitott a szokatlan megoldási módok felé.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Az önfejlesztés, tanulás mindig nyitva áll előtted, hidd el, minden apró kis bölcsességmorzsa segíti álmaid megvalósítását. Próbálj megbarátkozni azzal, hogy apró lépésekkel haladsz, de lehet, hogy eközben a legváratlanabb helyen vagy időben tárul fel előtted egy új lehetőség kapuja. Minden lehetséges!

Kapu a fényre

Fotó: Getty Images

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Képes vagy elérni a legnagyszerűbb dolgokat is, vedd csak sorra, hogy eddig hová jutottál, mire lehetsz büszke. Nem kell, hogy ez önfényezés legyen, sokkal inkább egyfajta tapasztalatlevonás: mi az, ami eddig sikerült és főleg, hogy miért, milyen erők mozdultak meg benned, és hogyan tudtad leküzdeni az akadályokat. Ez mind ott rejtőzik benned, tárd ki a lehetőségek kapuját!

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy most még merészebbnek érzed magad, mint egyébként szoktad. Ez az időszak hajlamos felturbózni bátorságodat és extra tetterőt adni, új kihívásokat és lehetőségeket nyitogatva előtted, keresd hát ezeket lelkesen! Ne vesztegesd értékes idődet mások lassúsága miatt, de azért persze ne légy lekezelő.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Új tanulási lehetőségek nyílhatnak előtted, akár olyan dologban, amit már tudsz, de most még magasabb szintre emelheted, akár meg is oszthatod másokkal. Állj készen a továbblépésre, vágj bele az újba akkor is, ha még nem érzed tökéletesnek az eddigieket. Az új nézőpontok a régebbieket is érlelni fogják és teljesebbé teszik.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Új távlatok nyílhatnak előtted kapcsolataidban. Ne add fel a reményt! Nézd meg, hogy mit taníthatnak neked mások, ez nem jelenti azt, hogy te nem vagy elég értékes. Furcsa kapcsolatok is adódhatnak, de ezek mind hoznak magukkal valamilyen ajándékot, nem feltétlenül fizikai dolgot.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Te aztán bármilyen messzire hajlandó vagy elmenni mindazért, amit fontosnak tartasz az életben. Lehet, hogy most is jöhet ilyen kihívás és ez új kapukat nyithat meg előtted, különösen a megértés terén. Egy ponton azért állj meg, szűrd le a tapasztalatokat, nem kell átesni a ló túloldalára…

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Lehetőséged adódhat felvillantani zsenialitásodat, felpörgetni az eseményeket és fejest ugrani a dolgok sűrűjébe. Gondold át, kit vagy mit szeretnél az erőteredbe vonzani. Élen járhatsz az általad tudott dolgokban és pont te lehetsz az, aki új kapukat tár ki, de maradjon arra is energiád, hogy a leszűrt tapasztalatokból új szintre emeled eddigi tudásodat.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy nehéz beszélgetések előtt állsz, de nyugalmad átsegít ezeken. Családodban, személyes életedben különleges pillanatok jöhetnek. Gondold át, hogy kinek, miért lehetsz hálás és fejezd is ezt ki valahogyan. Összegezd eddigi tudásodat, így egyedülálló megoldásokat találhatsz ki a problémákra, és ez új lehetőségek kapuját tárhatja ki előtted.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Olyan feladatok adódhatnak, melyek nagy összpontosítást és több időt követelnek, mint ahogy azt eredetileg gondoltad. De közben te is egyre nagyobb gyakorlatra teszel szert, így energiáidat áramlóan megmozgatva új szintre léphetsz. Kapcsolataidban próbálj minél diplomatikusabban reagálni a váratlan helyzetekre.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Légy óvatos a kiadásaiddal, lebegjen előtted távlati nagy célod, amire érdemes félretenni, mielőtt valami apróságra pénzt adnál ki. Lehet, hogy most rendhagyó megközelítésre lesz szükséged, hogy megbirkózz feladataiddal. Ráadásul harmonizálni kéne idealista elképzeléseidet a gyakorlati megvalósítás lehetőségeivel. Ha ez sikerül, új kapuk tárulhatnak fel előtted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top