nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg a legjobban az óraátállítás

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg a legjobban az óraátállítás

Ismét elérkezett az óraátállítás ideje. Március 26-án, vasárnap hajnali 2 óráról tekerjük előre a mutatókat 3 órára. Ezzel együtt kezdetét veszi a nyári időszámítás. Mindez nem a legkellemesebb a szervezetünk ritmusa számára. Ezt a 3 csillagjegyet viseli meg leginkább a dolog.

Bika

A Bika igazán kényelmes és nem kedveli a változásokat, főleg azokat nem, amik bármiféle kellemetlenséget okozhatnak a számára. Azt pedig igenis kellemetlenségnek éli meg, hogy egy óra elveszik az alvásidejéből.

Rák

A Rák sem a változások embere, ráadásul nagyon érzékeny is, minden apró változást megérez. Éppen ezért megviseli a szervezetét, hogy belenyúlnak a ritmusába és egy új rendet kell megszoknia. Még napokig nyűgös lesz emiatt.

Szűz

A Szűz számára nagyon fontos a rendszer. A racionálisan jól érthető, megszokott rend. Egy olyan esemény, hogy most hírtelen már nem 2, hanem 3 óra van nem illeszthető ebbe bele. Kizökkenti és összezavarja a Szűzet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top