nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, aki a szerelemben egy életre tervez

3 csillagjegy, aki a szerelemben egy életre tervez

Meglátnak, megszeretnek és már ki is tűzték az esküvő időpontját.

Vannak csillagjegyek, akik élvezik az életet, és szeretik, hogy minél több embert elcsábíthatnak – eszük ágában sincs megállapodni. A mottójuk, hogy minél több farmert fel kell próbálni, mielőtt megveszik a tökéletesen hozzájuk illőt. Mások azonban céltudatosan keresik a nekik való darabot, és ha egyszer kiválasztották, nem keresgélnek tovább. Az alábbi három csillagjegy pontosan ilyen: ők egy életre terveznek, a hosszú távú elköteleződés, a házasság olyan célok, amiket ideális esetben szeretnének elérni. Te közéjük tartozol?

Rák

A Rák jegyűek nagyon érzékenyek és összhangban vannak az érzelmeikkel. Éppen ezért, elképzelhetetlen, hogy egy olyan kapcsolatba öljék az (érzelmi) energiájukat és idejüket, aminek nincs jövője. Ha ez a zodiákusod, a mélyebb érzelmi kötelékeket részesíted előnyben, és szükséged van a biztonságra egy kapcsolatban – azaz: érezned kell, hogy a másik is elköteleződött irántad. A Rák az otthon és a család jegye, ezért nem meglepő, hogy az élet ezen területei mindig, minden körülmények között az első helyen állnak nálad.

Így jártam anyátokkal

Jelenet az Így jártam anyátokkalból (Fotó: Ron Jaffe/CBS via Getty Images)

Mérleg

Vénusz-uralta csillagjegyként (ami ugye a szerelem és a romantika bolygója), nagyon fontos számodra a párkapcsolat. Nem a te műfajod az intenzív érzelmi hullámvasúttal járó ajtócsapkodás, nálad az a befutó, akivel harmóniában, kiegyensúlyozottan tudsz élni. Bárkit elbűvölsz, flörtölsz és csábítasz, viszont soha, senkit nem csalnál meg. Ahogy persze te magad sem tolerálod a hűtlenséget egy kapcsolatban. Megvan benned, ami egy hosszú távú kapcsolat fenntartásához szükséges, már csak az igazit kell megtalálnod.

Bak

A Bak jegyűek tökéletesen jól megvannak egyedül, köszönik szépen. De ha egyszer elhatározzák magukat, hogy mégis kéne szerelem az életükbe, akkor addig nem tágítanak, amíg rá nem találnak a tökéletes, stabil párkapcsolatra. Ha ez a csillagjegyed, kifejezetten tudod értékelni a házasság intézményét. Mert ha egyszer belemész egy románcba – amint biztosan nem kapkodsz el –, akkor a végcél lebeg a szemed előtt: nem szánsz időt és energiát csak úgy akárkire, gondosan megválogatod, ki lesz az, aki mellett lehorgonyzol.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top