nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy hajlamos a hűtlenségre

Ez a 3 csillagjegy hajlamos a hűtlenségre

Ez a 3 csillagjegy szülötte jóval hajlamosabb lehet a félrelépésre, hűtlenségre, mint a többiek.

Skorpió

A Skorpió szexualitása egyedülálló, és bizony igencsak hajlamos a hűtlenségre. A csillagjegy híres a megbízhatóságáról, ami ugyanakkor nem azt jelenti, hogy időnként az ágyéka ne vinné őt tévútra. Leginkább akkor csalja meg partnerét, ha úgy érzi, elveszítette társa megbecsülését. Az érzést ilyenkor máshol keresi. Ugyanakkor a Skorpiót szeretettel, kitüntető figyelemmel vissza lehet hódítani, hiszen – mint az köztudott róla – a hűségre, a megbízhatóságra is hajlamos.

Csillagjegyek és a hűtlenség

Fotó: Getty Images/Peter Dazeley

Mérleg

Amikor a Mérleg félrelép, egészen biztosan nem szeretőt vagy szexpartnert, inkább társat keres magának. Ezért, amikor a párkapcsolata vészesen elindult a lejtőn, másik társ után kutathat. Leginkább akkor szakít, amikor az új kapcsolatra érdemes partnerrel találkozik. Ő inkább érzelmileg csalhat meg, az első szeretkezéshez hosszabb időre lehet szüksége. Meg egyébként is úgy gondolja, az új szerelem tisztaságát fölösleges még a szexszel elrontani. A Mérleg rendkívül sok energiát fektet a párkapcsolatába, amikor eljut oda, az erőfeszítései mit sem érnek, jön el nála a megcsalás pillanata. Visszaút ennél a csillagjegynél csak nagyon ritkán lehetséges.

Oroszlán

Az Oroszlántól csöppet sem áll távol a dráma, a túlzások, no meg az egója avagy önmaga. Mágikus vonzerővel bír, szexuális étvágya pedig átlag fölötti. Az Oroszlán gyakran gondolhatja, rá nem érvényesek a szabályok, ő bármit szabadon megtehet. És amikor óriási libidója jelez, nincs, ami vagy aki visszatartsa, neki mennie kell. Képes a hosszú távú kapcsolatokra, de hűséges akkor lesz, ha megkapja a számára oly fontos figyelmet, és a hálószobában sincs hiányérzete. A feladat nem kis kihívás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top