nlc.hu
Horoszkóp

Ez a csillagjegy a legmegbízhatóbb társ

Ez a csillagjegy a legmegbízhatóbb társ

A horoszkóp szerint ez a csillagjegy a legkitartóbb, a legmegbízhatóbb, a leginkább ragaszkodó és mind közül a leghűségesebb, legnagyszerűbb társ.

Az Oroszlán és a Skorpió nagyon szeret birtokolni, amikor igazán szeretnek, mindenestül téged akarnak, kétségtelenül rendkívül elkötelezett és ragaszkodó csillagjegyek. Amikor elkötelezettségről, hűségről, kitartásról esik szó, mégis a Bak lesz a nyerő. A horoszkóp szerint ő a legelszántabb, a legmegbízhatóbb csillagjegy a párkapcsolatban. Az érzelmi kötődésben és elköteleződésben hisz a leginkább. A Bakot az intellektus ragadja meg a leginkább, nem igazán a szavak embere, ezért a flörtölés sem áll hozzá közel, szavak helyett a tetteivel bizonyítja elköteleződését. Mindent megtesz a hódítás érdekében, amikor valaki igazán lenyűgözi őt.

Leghűségesebb társ

Fotó: Getty Images

Bak hűséges társ

A Bak a legkitartóbb társ, amikor igazán szerelmes, testestül-lelkestül elkötelezi magát a párja mellett, sosem lépne félre. Amikor mégis megteszi, a Szűz csillagjegyhez hasonlóan viselkedik. Talán ez az utolsó csepp a pohárban, a megcsalás végérvényes, azt jelenti, nincs tovább, végleg kilép a párkapcsolatból, és máshol keresi a boldogságot. A legtöbbször előbb szakít a párjával, és csak azután kezd bele egy másik kapcsolatba. Nem tart fenn titkos viszonyt, a társa mellett sosincs párhuzamos kapcsolata.

Hűségéért hűséget vár cserébe. Így, ha párja veszíti el a fejét valaki más miatt, sosem bocsátja meg a tettét. Párja hűtlensége is a kapcsolat végét jelenti nála.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top