nlc.hu
Horoszkóp

Ez a csillagjegyek titkos jellemvonása

Ez a csillagjegyek titkos jellemvonása

Azt gondolnánk, jól ismerjük magunkat, de néha a csillagjegyünk még nálunk is többet tud a saját jellemünkről!

Nyilas

Ki nem állhatod, ha le vagy kötve. Ezt a partnerednek tuti, hogy nem vallanád be, de talán még magadnak sem. A kalandvágyad csillapíthatatlan, szinte bármikor vevő vagy egy utazásra, vagy belevágnál új lehetőségbe.

Bak

Képes vagy teljesen a munkának szentelni magad, anélkül, hogy észrevennéd. Néha emlékeztesd magad, hogy nem a karrier a legfontosabb az életben!

Csillagjegyek és jellemvonásaik

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Vízöntő

Senki nem gondolná rólad, hiszen nem mutatod ki, de rengeteg szeretet rejlik a szívedben. Úgy is mondhatnánk, hogy az egész emberiség iránt van benned egy mély szeretet.

Halak

Hiába vagy tele művészi hajlammal, előfordulhat, hogy a félénk jellemed miatt nem mutatod ki. Pedig valószínűleg a táncban, a zenében vagy a rajzolásban is tehetséges vagy.

Kos

Próbálod ugyan visszafogni magad, de valójában minden helyzetben te akarsz lenni a főnök. Könnyen lehet, hogy ezt még magadnak sem vallod be, de nem bírod elviselni, ha a dolgok kikerülnek az irányításod alól.

Bika

Annyira makacs vagy, hogy teljesen elzárod magad az újdonságok elől. Amikor mégis megtapasztalod a jót és az izgalmasat valami újban, nehezen ismered el, hogy a változás akár még kellemes is lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top