nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek megírták a szerelmet

3 csillagjegy, akinek a születése pillanatában megírták a mindent elsöprő szerelmet

A nagy love story meg van írva a horoszkópjukban.

A legtöbben csak várunk arra, hogy az igazán nagy szerelmet megtapasztaljuk, de vannak azok a szerencsések, akik olyan csillagállás alatt születtek, hogy csak idő kérdése, és megtapasztalhatják ezt az elemi érzést. 

Szerelmünk lapjai jelenet

Fotó: RTL Sajtóklub

Rák 

A Rák az egyik legérzelmesebb csillagjegy, ő szerelem nélkül egyszerűen nem tud élni. Hisz a tündérmesékben, abban, hogy valahol létezik az a személy, akit neki teremtettek, és addig nem tágít, amíg ezt meg nem találja, mert úgy érzi, akkor teljesedik ki az élete, ha átélheti a mindent elsöprő szerelem érzését. Mivel kitartó abban, hogy elérje a célját, végül tényleg részese lesz ennek, és az ő története lesz az, amiből aztán romantikus filmek készülnek. 

Mérleg 

A Mérleg szerint a szerelem olyan, mint a jin és a jang, azaz mindenkinek van egy lelki társa és nem létezhet az egyik a másik nélkül. Teljes mellszélességgel kiáll amellett, hogy az igaz szerelemhez mindenkinek joga van, és nem éri be kevesebbel, mint az igazival, csupa nagy betűvel. Kisugárzása miatt könnyen ismerkedik, de elköteleződni csak amellett tud, akit neki szánt az ég, ahhoz pedig, hogy megtalálja a másik felét, az egész bolygót is hajlandó lenne felforgatni. Nem ér egyszerűen révbe, de ha végre behajózik, az igazi katarzis lesz számára. 

Vízöntő 

A Vízöntő barátságos személyiség, de nehezen nyílik meg másoknak, főleg egy kapcsolatban. Csak az előtt képes levetkőzni a gátlásait, akit teljes szívvel szeret, márpedig az univerzum már a születésekor megjósolta, hogy előbb vagy utóbb elérkezik ez az ember az életébe és alapjaiban rengeti meg a Vízöntő világát. Talán álomvilágban él, talán kicsit elvarázsolt, de pont ez a fajta romantikus merengés az, ami végül hozzásegíti őt ahhoz, hogy szerelembe essen, őrjítően és végzetesen, pont úgy, ahogyan a legnagyobb love story-k is kezdődnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top