nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy tart a legjobban az elköteleződéstől

Ez a 3 csillagjegy tart a legjobban az elköteleződéstől

Akadnak csillagjegyek, akik úgy érzik, egyedül nagyobb szabadságot élhetnek meg, mint lekötve magukat a párjuk mellett.

Bika

Meglepő, hogy épp a Bika retteg az elköteleződéstől, aki egyébként a hűségéről híres. Pedig így van, ráadásul komoly okot is talál rá: amíg nem biztos teljes mértékben, hogy a megfelelő partnerrel hozta össze az élete, addig nagyon fél összekötni vele az életét. Ezért inkább tovább marad egyedül, mint hogy belemenjen olyan párkapcsolatba, amiben nem igazán hisz.

Távolságtartó csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Ikrek 

Az Ikrek imád pezsegni, ismerkedni, flörtölni, de az igazi ok mégsem ez, amiért fél az elköteleződéstől. Pontosan tudja, hogy aki valóban megérinti a szívét, az jobban össze is törheti, mint sok apró flört, és ő semmi esetre sem akar sebezhetőnek látszani. Ezért inkább távolságot tart a párkapcsolatában.

Szűz

A Szűz szereti, amikor az életében minden rendben folyik, egy szerelem viszont felboríthatja ezt a rendet. Számára a kimértség, a meggondoltság nem a komfortzónával egyenlő – nála ez az élete tartópillére. Nagyon-nagyon különleges szerelem kell ahhoz, hogy kilépjen a megszokásból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top