nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp előrejelzés 2023. áprilisra

Havi horoszkóp 2023. áprilisra

A Szaturnusz és a Vénusz közötti nehéz fényszögből arra lehet következtetni, hogy kétszer is meggondoljuk, mire adjunk ki pénzt. Illetve nagy szükség van arra, hogy az érzéseinkről beszéljünk.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – áprilisi horoszkóp

Összességében szerencsésen alakulhatnak a dolgok ebben a hónapban. Megeshet, hogy olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amelyet azért kellene titokban tartani, mert irigyeid száma hirtelen annyi lesz majd, mint égen a csillag. Most nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje a pénzügyekben. Az életnek ezen a két területén olyan változás következhet be, amely miatt örömödben fülig érhet a szád.

Áprilisi csendélet

Áprilisi csendélet (fotó: Getty Images)

Bika – áprilisi horoszkóp

A kapcsolataid között van olyan, amely megszűnhet. Megeshet, hogy felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Olyan valaki akar beleszólni az életedbe – talán a munkádba -, akinek semmi köze ahhoz, amit te végzel/teszel. Olyasmi is a tudomásodra juthat, amely miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Anyagi ügyeid hullámzó képet mutathatnak, mert az extra bevétel mellett elsősorban a saját hibád miatt megnőhet a kiadásod. Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat…

Ikrek – áprilisi horoszkóp

Sokkal érzékenyebb lehetsz ebben a hónapban, mint korábban bármikor. Ezért olyan dolgok is jobban megviselhetnek lelkileg, amelyeket azelőtt észre sem vettél. A lelki problémának pedig testi tünete lehet. A munkában nehéz helyzet jöhet létre, megeshet, hogy a felettesedet is szorongatják, ezért nem érdemes őt bombázni az elképzeléseiddel. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak. Ha beteg vagy, a gyógyulás útjára léphetsz.

Rák – áprilisi horoszkóp

Rendkívül energikus lehet ez a hónap, amikor olyan dolgokat is el tudsz végezni, amelyhez korábban sem kedvet, sem erőt nem éreztél. Sőt, olyan szerencsés helyzetbe kerülhetsz, hogy a környezetedben többen úgy gondolhatják, te vagy az állatöv nagy mázlistája. De olyan szituáció is bekövetkezhet, amely miatt szomorúságot érezhetsz, és talán átsuhanhat a gondolataidon, milyen jó, hogy ez a helyzet nem veled történt meg.

Oroszlán – áprilisi horoszkóp

Olyan esemény következhet be, amely miatt roppant szerencsésnek érezheted magad. Ennek hatására egészen másként láthatod a világot, és benne a saját helyedet. Különösen igaz ez minden külfölddel kapcsolatos ügyre. Olyan szenvedélyt is átélhetsz, mint talán eddig még sohasem. Előfordulhat, hogy valamit titokban kell tartani, és ez a titok feltöltheti az energiaraktáraidat. Régi egészségi probléma kialakulására van nagyobb esély.

Áprilisi virágözön

Áprilisi virágözön (fotó: Getty Images)

Szűz – áprilisi horoszkóp

Ne törődj azzal, hogy mások mit mondanak. Engedd el a füled mellett a kritikákat, tanácsot pedig senkitől ne kérj. Mert amit kapsz, az inkább árt, mint használ. Regenerációs készséged rendkívül erős, ezért ha egészségi problémád van, abból most hamarabb és tökéletesen felépülhetsz. Megeshet, hogy a munkahelyeden anyagi problémák merülhetnek fel, amely a te megélhetésedre is hatással lehet. Váratlan lehetőségre igent kellene mondani.

Mérleg – áprilisi horoszkóp

Rendkívül energikus hónap következhet, amikor nincs előtted lehetetlen. A megélhetésben is olyan változások következhetnek be, amelyek miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány centiméterrel. Ha most kívánsz állást változtatni, ezt a lehető legjobbkor teszed. A kollégák között van olyan személy, akivel nehezebben tudsz kijönni. A pénzügyek remekül alakulhatnak, ingatlanügyletet is most kellene bonyolítani.

Skorpió – áprilisi horoszkóp

A munkában szerencsés változás következhet be. De az is lehet, hogy változhat a napi rutin. Megeshet, hogy a környezetedben van olyan, aki rád szorulhat, és az ő ellátása sem eshet nehezedre. Ha szülő vagy, gyermeked hajlamossá válhat a makacsságra, nehezebben tudod őt kezelni. A házasságokban, régi együttélésekben a pároddal mindent meg tudtok beszélni. De az is lehet, hogy társad olyasmivel áll elő, amitől csodálkozásodban leeshet az állad.

Nyilas – áprilisi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben alacsonyan repülhetnek a tányérok. Viszont a békülés talán sohasem volt annyira szenvedélyes, mint most. De az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája a válladra telepszik. Ez igaz lehet akkor is, ha nem tartozol a szinglik táborához. A munkában olyan váratlan helyzet alakulhat ki, hogy talán meglepetésedben hang sem jön ki a torkodon. Ha szülő vagy, gyermeked miatt többet aggodalmaskodhatsz.

Bak – áprilisi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dolgokra ragadtathatja magát, amelynek hatására a kapcsolatotokban, ha nem is lángol fel a szenvedély, de a változás a kedvedre lehet. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának, rokon segítségére is számíthatsz. Kollégák között van olyan, akivel összerúghatod a port és van olyan, akivel talán fél szavakból is megérthetitek egymást. A politika beleszólhat az életedbe.

Vízöntő – áprilisi horoszkóp

Ha pénzről van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Ezért szorosabbra kellene húzni a nadrágszíjat, hogy ki tudj jönni annyi pénzből, amennyi a rendelkezésedre áll. A kommunikáció az erősségeid közé tartozik, ezért most kellene előadni mindazt, amiben változást kívánsz elérni. Ha szülő vagy, akkor gyermekednek nagy szüksége van arra, hogy kimutasd a szeretetedet. Kollégával jól kijöhetsz, nemszeretem munkát is elvégezhetsz.

Halak – áprilisi horoszkóp

Hajlamossá válhatsz a makacsságra, vagy régi dolog kerülhet ismét terítékre, és ebben, ha nem engedsz, akkor előfordulhat, hogy önmagad alatt vágod a fát. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet az örömre. Mivel az életnek ezen a területén szerencsés lehetsz, ezért ne hagyd ki a szerencsejátékokat. Ha még nem vagy szerelmes, akkor most úszhatsz a mámorban. A meglévő kapcsolatokban is pompás változások következhetnek be.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és jellemvonásaik Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top