nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

Könnyed romantika vár a csillagjegyekre – Szerelmi horoszkóp 2023. április 1-2.

Ne vágyódjunk az elérhetetlenre, inkább értékeljük a meglévőt. Vidáman, önfeledten töltsétek a hétvégét!

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell minden pillanatban lenyűgöznöd szerelmedet, úgy szeret, ahogy vagy! Te pedig azt add magadból, ami a legjobb, legsugárzóbb. Vond be párodat szereteted mindent átható melegével, és adj teret a nyugodt, romantikus összebújásnak – kritika és veszekedés nélkül.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedd el a múltat, hidd el, hogy méltó vagy a szerelemre! Igyekezz feldolgozni régebbi sérelmeidet, ne árnyékolják be ezt a hétvégédet. Nyerjenek teret a szerelmes pillanatok aggodalmak és belső feszültség nélkül, áraszd ki párodra is megingathatatlan nyugalmadat!

Vízparti romantika

Fotó: Getty Images

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Légy nyitott, bármi megtörténhet ezen a hétvégén. Te csak maradj vidám és kicsattanó, sőt, kedvesedet se hagyd letörten, feldobhatod mindkettőtök hangulatát. Igazán energikus napokra számíthattok, különösen szombaton. Vigyázz, hogy szavaid őszinték és szívből jövőek legyenek.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Úgy tűnhet, hogy kontrollálni szeretnéd párodat, de biztosítsd róla, hogy csak szerető aggodalmad szól belőled. Igazán vidám napokra számíthattok, ne rontsd el holmi hirtelen hangulatváltozással. Elő a romantikus ruhadarabjaiddal, csábítsd el szerelmedet!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Erőid kiteljesedhetnek a hétvégén, de sajnos, ez most túlzásokra is hajlamosíthat. Igyekezz megtalálni az arany középutat és visszafogni feltörő indulataidat, melyekkel egy csapásra szétzúzhatod a családi békét. Ha engeded, hogy a türelem vezessen, meglepő fejleményekben lehet részed.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csak a nyílt beszélgetés vezethet eredményre. Merj őszinte lenni kedveseddel, egyáltalán nem baj, ha nem értetek egyet minden apróságban, csak a fő irányvonal legyen azonos. Lazulj le, hogy a hétvégét lazán romantikázva tölthessétek. Találj izgalmat, kalandot még egy régi kapcsolatban is!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mondd el őszintén kedvesednek, hogy mire vágysz a hétvégén. Ne félj attól, hogy visszariad ettől, fejezd ki szabadon érzelmeidet. Teremts harmonikus környezetet, varázsolj romantikus hangulatot magatok köré, hogy minden tökéletes legyen. A körítésben ne vesszen el a lényeg, figyelmed és szereteted párod felé.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Add szeretetedet mérlegelés nélkül párodnak. Nyilvánvaló és kézzelfogható jelét is jó, ha adod odaadásodnak, legyen az egy szál virág vagy egy finom vacsora. Óvakodj attól, hogy körbe-körbe járjatok egy probléma kapcsán, valahogy túl kéne látni a helyzeten és gyors megoldást találni…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Keresd a romantikát, és ne dühöngj, ha valami nem úgy sikerül, ahogy elképzelted. Lehet, hogy most némi belső munkát, extra törődést kell belepakolnod a kapcsolatodba, ne spórolj ezzel. Használd fel mozgékonyságodat és szűnni nem akaró aktivitásodat, kreativitásodat, hogy kaland és romantika is beleférjen a hétvégébe.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Találj lehetőséget, hogy meghitt pillanatokat tölthessetek együtt a hétvégén, egy kis romantika minden pénzt megér. Szedd össze minden önbizalmadat és tárd fel kedvesed előtt iránta érzett érzelmeidet. Egy egyszerű gesztussal is sok mindent a tudtára adhatsz.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fogadd el, hogy senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái, párodnak is akadhat néhány. Ezzel együtt szereted és elfogadod őt, ha ezt tudtára adod, lehetőleg romantikus körülmények között, biztosan örömmel ugrik majd a nyakadba…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Képzeld el, hogy a hétvége energiáiból a maximálisat ki tudod hozni, ezzel különlegessé téve a napokat. Ha esetleg mégis úgy érzed, hogy tovább kell lépned, tisztázz le mindent, ne maradjon tüske egyik résztvevőben sem. Pároddal legyen idő romantikázásra, különben elfutnak a napok, és odalesz minden lehetőségetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top