nlc.hu
Horoszkóp

Magabiztos csillagjegyek

3 csillagjegy, akibe kódolva lett a magabiztos fellépés

Nem is akármilyen mértékben.

Bizonytalanság? Nemcsak az érzés, hanem maga a szó is teljes mértékben hiányzik a következő csillagjegyek szótárából. Ők azok, akik már pelenkás koruk óta tudják, hogyan adják elő magukat. 

Az ördög Pradát visel

Fotó: TV2 Sajtószoba

Kos 

Az állatövi jegyben is elsőséget élvez a Kos, ugyanakkor az életére is ez a fajta szemléletmód jellemző. Ő trendteremtő, nem pedig követő, mindig, mindenben élen jár, hiszen egy pillanatig sem kételkedik magában. Szilárd eltökéltséggel hiszi, hogy amibe belekezd, azt sikerre viszi, a magabiztos fellépés belőle szinte ösztönösen fakad. Semmi nem állhat az útjába, ha mégis kudarc éri, akkor abból azonnal levonja a következtetést, és legközelebb nem hagy kétséget a rátermettsége felől. 

Oroszlán 

Mint a legextrovertáltabb jegy, az Oroszlán imád a figyelem középpontjában lenni. Amikor mindenki más inkább csendben meghúzódna, ő akkor is magabiztosan veszi át az irányítást, mintha nem lenne veszteni valója. Tűzjegyűként folyamatosan ég benne a tettvágy, ami olyan karizmával párosul, hogy ember legyen a talpán, aki képes neki nemet mondani. Míg más a visszautasítástól retteg, ő kifejezetten attól fél, hogy egy szituációban gyáván viselkedik, épp ezért mindenbe teljes mellszélességgel veti bele magát. Valószínűleg duplán állt sorba, amikor a kurázsit osztogatták. 

Bak 

Ha a Bak belép egy szobába, mindenki picit összehúzza magát, mert az egója betölti a teret. A belőle sugárzó energia tiszteletet parancsoló, a magabiztossága szinte kézzel fogható. Épp ezért senki nem is szeret az útjába állni, pedig a Bak nem szeret másokon átgázolni, ahogyan elvárja a tiszteletadást, úgy ő is megadja másoknak. Magabiztos, ugyanakkor tudja, hogy nem tökéletes, cserébe viszont törekszik arra, hogy mindig jobb és jobb legyen. Talán ez az, amit mások egónak gondolnak, pedig valójában ez az öntudatosság csak a személyisége természetes része.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top