nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek magabiztosak

Ezek a csillagjegyek magabiztosak és határozottak

Vajon te is a legmagabiztosabbak közé tartozol? A horoszkópból kiderül.

Ikrek

Az Ikrek az egyik legerősebb nő a csillagjegyek között, ami gyors felfogásának köszönhető. Nem számít, mivel találja szembe magát, bármilyen szituációban könnyen elboldogul. Bár higgadtságát időnként elveszítheti, nem hagyja, hogy ez az érzés felülkerekedjen rajta. Remekül együttműködik másokkal, és jóval leleményesebb a többieknél.

Magabiztos csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bika

Gyakorlatiassága és megbízhatósága okán került a Bika nő a lista elejére az erős egyéniségek között. Bármikor és bármiben lehet rá számítani, higgadt jellem, s a többi csillagjegyhez képest jóval több türelem szorult belé. Ő mindig betartja az ígéretét, soha nem tesz könnyelmű kijelentéseket.

Nyilas

A Nyilas nőt optimizmusa minden nehézségen átlendíti, még akkor is képes nevetni, amikor körülötte minden a darabjaira hullik szét. Tudatában van annak, milyen fontos a szabadsága, s semmi sem tántoríthatja el az álmaitól. Azt csinálja, amit szeretne, s nem alázkodik meg, függetlenül attól, mit hoz számára az élet.

Bak

A Bak nő rendkívül fegyelmezett és megbízható, neki nincs kétsége afelől, hogy mit és mennyit ér. Nem pazarolja idejét fölösleges dolgokra, s tisztában van azzal is, miként tudja élete minden rezzenését kontroll alatt tartani. Semmi sem kerüli el a figyelmét, előbb-utóbb úgyis minden titokra fényt derít. Magabiztossága ellenállhatatlanná teszi őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top