nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem találják magukat a héten

Csillagjegyek, akik nem találják magukat a héten

Nem találják most a helyüket, és lelkileg sincsenek igazán rendben.

Kos

Valójában nincs is olyan sok okod a panaszkodásra, de hogy mégsem találod a helyedet ezen a héten, annak oka, hogy sokkal érzékenyebben reagálsz az energiákra, mint általában. De ez egyáltalán nem baj, és hidd el, nem is a gyengeség jele. Most épp az lenne a legfontosabb, hogy tudatosan figyelj magadra, a lelkedre, az érzéseidre. Érezd át, éld meg, hiszen pontosan gyógyíthatod meg a lelkedben érzett fájdalmat. Ha figyelmen kívül hagyod, újra és újra visszatér, de ha megengeded magadnak, szépen lassan begyógyulnak a régi sebek.

Csillagjegyek és nehéz hét

Fotó: Getty Images/Klaus Vedfelt

Oroszlán

Amit most érzel, az is rendben van… Talán még mindig inkább magadban, a saját világodban töltenéd az időt. Nem baj az sem, ha nem akarsz a való világgal szembesülni. Sőt, a legjobbat teszed most magadnak, ha csak azokkal a szeretteiddel találkozol, akikkel bármiről és őszintén beszélgethetsz. Csak olyasmire mondj igent, amihez valóban kedvet érzel, amihez meg nem, azt mondd le, senki sem fog elítélni érte. Ez a hét tökéletes, hogy szembenézz a múlttal, felidézd a fájdalmasabb emlékeket is. Semmit se akarj visszafojtani magadba, hagyd, hadd törjenek az érzések a felszínre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top