nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon keresik magukat a héten

Ezek a csillagjegyek nagyon keresik magukat a héten

A horoszkóp szerint ők nagyon keresik magukat.

Bika

Az előző hetek csodás szériája sajnos ezen a héten megtorpanni látszik. A feladatlisták, a teendők végtelenül hosszúak, azt sem tudod, hol áll a fejed. Könnyen lehet, túl későn fekszel le, s a kialvatlanságtól egyre kevesebb energiát érzel magadban a munkahelyi feladatokhoz. Próbálj a listád szerint haladni, és engedd el a kényszert, hogy mindent egyetlen napba zsúfolj bele. A lazítás fontos, engedd meg magadnak, különben csak egy helyben topogsz…  

Nehéz hét elé néző csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Bak

Számodra is nagyszerűen lehetőségeket hozott a Szűz hava. Ennek viszont vége, s mostantól megváltozik minden körülötted. Ami eddig működött, megtorpanni látszik. Nem érted, mégis miért kell újabb akadályokkal szembenézned, amikor az elmúlt hetekben végre sínre került az életed. Meglehetősen frusztráló helyzeteket jelez ismét a horoszkóp, ezért nem nagyon tehetsz mást, mint engedsz és a lehető legrugalmasabban reagálsz minden veled történő eseményre. Ha ellenállsz, csak nehezebbé teszed a saját életedet. Ez egy ilyen időszak, de te kemény és kitartó vagy. Most se add fel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top