nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem tudnak titkot tartani

3 csillagjegy, akikre semmiképp se bízd a titkaid!

Vannak olyan csillagjegyek, akik egyszerűen kényszert éreznek, hogy kibeszéljék magukból, amit te bizalmasan elmondtál nekik.

Vízöntő: a sztori a lényeg

Imád pletykálni, sztorizni, és még jobban szereti, ha izgalmas és vicces történetekkel szórakoztathatja az ismerőseit. Sajnos van nála egy ilyen furcsa szűrő: a „bizalmas információ” nem feltétlenül tartozik a „mókás sztori” kategóriába. El is felejti, hogy kitől hallotta, és nem is érzékeli, hogy éppen kibeszél. Megesik, hogy neked mondja el, amit tőled hallott előtte.

Csillagjegyek és a titoktartás

(Fotó: Getty Images/Westend61)

Kos: nem bírja magában tartani

Ő egy megbízható lelki-szemetes lenne… ha nem felejtene el gondolkodni, mielőtt dumál. Sokszor a történet, vagy egy vita hevében kotyogja ki mások titkait. Fejjel megy a falnak, minden helyzetben, sajnos így van ez a bizalmas infóval is. Neki inkább ne mondj el olyat, amit nem akarsz magadról visszahallani. 

Ikrek: nem számít a titok

A mesélés, fecsegés nagymestere. Habár remekül használja a saját céljai elérésére a kommunikációt, sőt, néha játszmázik is, egyszerűen nem érzi a titok lényegét. Ha neki is elmondtad, már hogyan lenne valami titok? Szó sincs arról, hogy bántani akar téged, csak nem bír csendben maradni. Ha nem képes változni, ne bízd rá a titkaidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top