nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegyek extra veszélyes

3 csillagjegy extra veszélyes, előttük semmi sem maradhat titokban!

Aki az élete minden percét tüzetesen felügyeli: a következő 3 csillagjegy nagyon aprólékos, precíz, de aggodalmaskodó is.

Mérleg

A Mérlegnek állandóan görcsben van a gyomra, hogy valami rosszul sül el, így kénytelen tüzetesen kontrollálni minden egyes lépést. Ha hibát talál, azonnal kijavítja, ha úgy látja, valami kedvezőtlenül alakulhat, azonnal értesíti az érintett személyt. Néha meglehetősen bosszantó a folyton aggódó természete. De ő minden követ megmozgat a cél érdekében, persze leginkább akkor, ha előnye is származik belőle.

Csillagjegyek és a kontroll

Fotó: Getty Images

Bak

Az aprólékos felügyelet a Bak sajátossága. Valójában makacs menedzsert takar a jelleme, aki pontosan tudja, mikor mi történik, s mi szükséges ahhoz, hogy a tervei sikerüljenek. Mindez az aprólékos kutatómunkájának köszönhető. Az is igaz, hogy ő mindig egyenes, mindig az igazságot keresi, s ha ez sikerül, jutalomként éli meg. Benne megbízhatunk: a precizitásából kizárólag profitálhatunk.

Kos

A Kos mindig a tökéletességre hajt, már csak ezért sem engedi ki a kezéből a kontrollt sosem. Lehet, hogy időnként rámenősnek és bosszantónak tűnik, ám kizárólag a jó szándék hajtja. Nem elégszik meg a felületesen vagy félig elvégzett feladatokkal, biztosra akar menni, hogy kifogástalan munkát adjon ki a keze közül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top