nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikre őrangyal vigyáz

Csillagjegyek, akiknek őrangyalok figyelik minden lépését

Örülhetnek, mert rájuk fér a támogatás.

Valaki, ott fent, nagyon vigyázott rá – szoktuk mondani, ha valami olyan helyzet adódik, ami csodával határos, a következő csillagjegyek számára azonban az őrangyalok segítsége mindennapos. Szükségük is van a támogatásra, mert enélkül könnyen elveszettek lehetnek. 

John Travolta a Michael c. filmben

Fotó: Profimedia

Kos 

A Kos sokszor nem gondolkodik előre, csak az ösztönét követve cselekszik, amivel feladja a leckét az őrangyalának. Lendületessége miatt könnyen keveredik olyan szituációkba, amik komoly fenyegetést is jelenthetnek a számára, de mintha tudomást sem venne erről, mert úgy érzi, mindig megússza a nehezét. Persze igaza van, de ebben nagy szerep jut az őrangyalának, aki folyton próbálja őt a helyes irányba terelni, és a háttérből mozgatja a szálakat, hogy a Kos számára egyszerűbb legyen az élet. Pedig enélkül is boldogulna, csak annyit kellene tennie, hogy elszámol tízig, mielőtt kimondja azt, amit gondol. 

Mérleg 

A Mérleg ön- és közveszélyes. Biztos, hogy az ő kezében robban szilánkokra a pohár, amikor köszöntőt mondana, aki megbotlik még a teljesen sima felületen is, másokat fellökve, és képes olyan hévvel magyarázni, hogy annak a beszélgetőpartnere látja kárát. Ennek ellenére mégsem szenved soha különösebb sebesüléseket, sőt, még az önbecsülésén sem esik csorba, ugyanis az őrangyala minden helyzetben a segítségére siet és kihúzza a csávából. Ezért van az, hogy mások könnyedén elnézik neki ezeket a félresikerült incidenseket, máskülönben már mindenki védőfelszerelésben közelítené őt meg. 

Halak 

A Halak védőangyala már biztosan megőszült, ugyanis a csillagjegy szülötte igazi sorscsapás. Na nem azért, mert annyira kétbalkezes lenne, egyszerűen csak olyan elvarázsolt, hogy a figyelme könnyen elsiklik bizonyos részleteken. Ő az, aki a gondolataiba mélyedve simán lelép a piros jelzésnél, vagy annyira belefeledkezik a dolgaiba, hogy elfelejt enni, és emiatt az ájulás környékezi. Rengeteg olyan sztorija van, ami csodával határos módon oldódott meg, amiben az őrangyalának nagy szerep jut, ugyanis ő az, aki 0-24-ben próbálja egyengetni az útját, hogy a Halak tovább álmodozhasson, következmények nélkül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top