nlc.hu
Horoszkóp

Ez a három csillagjegy nagyon ügyetlen

Ez a 3 csillagjegy nagyon ügyetlen

Ezek a csillagjegyek szinte vonzzák a kisebb-nagyobb szerencsétlenségeket.

Halak

Nincs könnyű dolgod Halak jegyűként neked sem. Rengeteg idődet és energiádat veszi el, hogy bocsánatkérések özönével árasztod el a körülötted lévőket: az egyikkel összeütköztél, a másiknak leöntötted a ruháját, a harmadiknak eltörted valamelyik tárgyát. Próbálsz óvatos lenni, ám úgy tűnik, mintha üldözne a balszerencse. A barátaid és a szeretteid tisztában vannak az ügyetlenségeddel, és megtanulták, miként előzzék meg a bajt: a törékeny, értékes tárgyakat igyekeztek biztonságba helyezni előled. Csöppet sem viseled jól a „balkezességedet”, mégis úgy tűnik, nem sok mindent tehetsz ellene. Talán annyit, hogy megfogadod a horoszkóp tanácsát: hibáiddal együtt szereted magad.

Ügyetlen csillagjegyek

Fotó: Getty Images/HollenderX2

Rák

Rák jegyűként az ügyetlenséged kisebb mértékben fizikai, nagyobb arányban érzelmi dolgokhoz köthető. Egyik jellegzetességed, hogy hajlamos lehetsz meggondolatlanul megszólalni, ekkor pedig olyasmi is kicsúszik a szádon, amit abban a pillanatban jobb lenne visszaszívni. Mondhatnád, honnan tudhattad volna, hogy az egyik barátod elvált? Legközelebb érdemesebb lenne előbb felmérni a helyzetet, mielőtt agyondicséred a barátod exét. Igaz, szándékosságról szó sincs, ám valahogy mégis rosszul sülnek el a dolgok. A horoszkóp javaslata szerint légy egy kicsit óvatosabb, megfontoltabb és diplomatikusabb. Akkor nem lesz baj.

Ikrek

Ikrek jegyűként imádsz sztorizgatni, különösen a népes társasági eseményeken, ahol aztán úgy beleéled magad a történetbe, hogy szinte az egész testeddel mesélsz. A gond ezzel csak annyi, hogy olyan vehemensen gesztikulálsz, hogy közben valakinek a kezéből kivered a poharat, avagy ledöntesz valamit az asztalról. A környezeted mindenesetre már alkalmazkodott ehhez: a drágább borokat, üvegpoharakat biztonságba helyezik, és igyekeznek olyan ruhát felvenni, amiért nem olyan kár, ha folt esik rajta. A horoszkóp javaslata szerint érdemes lenne valahogy leszoknod a váratlan és heves mozdulatokról, a teátrális gesztusokról, mert azzal a „balesetek” számát is mérsékelhetnéd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top