nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nagyon nem szerencsések

Csillagjegyek, akik nagyon nem szerencsések

Ők azok, akiknek soha, semmiben nincs szerencséjük!

Nyilas

A Nyilas szótlanul figyeli, ahogyan kicsúszik a szerencse a kezéből, ahelyett, hogy megragadná azt. Hajlamos a lustaságra, a halogatásra, ezért is fordulhat elő vele, hogy időnként lemarad az életében adódó ragyogó lehetőségekről. Szerencsétlenségét leginkább saját magának köszönheti.

CSillagjegyek, akik nem túl szerencsések

Fotó: Getty Images

Bak

A Bak kőkeményen küzd az életében a sikerért, de a törekvései balul sülnek el. Hajlamos lehet szinte szó szerint kitérni a boldogsága elől, talán mert túl büszke, vagy túl bizalmatlan. Olyan, mintha nem hinné el, hogy jár neki a különleges és igazán szerencsés lehetőség. Mivel nem hisz magában, ezért a szerencse is messze elkerüli.

Szűz

A Szűz nagyon szereti győztesnek érezni magát a számára fontos helyzetekben, esetében a valóság ennél mégis jóval árnyaltabb. Szívesen szavaz bizalmat, amikor úgy érzi, segítségével másokat boldoggá tesz, ilyenkor viszont hajlamos megfeledkezni magáról, és a másik ember kezére játssza a lehetőséget és a szerencsét. Nagyon önzetlen, és ez az ő legnagyobb hibája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top