nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek rettentő szerencsétlenek

Ezek a csillagjegyek rettentő szerencsétlenek

Nekik tényleg, de tényleg semmi nem jön össze, rettentő szerencsétlenek.

Nyilas

A Nyilas szimpatikus, de a főnökével sosem jön ki, mert a Nyilas hajlamos lehet ugyanis a feladatokba a lehető legkevesebb energiát fektetni. Inkább szórakoztatja napközben a kollégákat, mintsem a munkájával foglalkozzon, főként akkor, ha alkalmazottként dolgozik. Így talán érthető, miért nem ér el igazi sikereket. A képességeivel semmi gond, a hozzáállása és a szorgalma már megkérdőjelezhető. Nem áll a feladatok mellé, mondjuk szerencséje is, sokszor ő az ügyeletes balfék a csapatban.

Szerencsétlen csillagjegyek

(Fotó: unsplash)

Ikrek

Az Ikrek nagyon szeretne feljebb lépni a karrier létráján, de ez nagyon nem akar neki összejönni. Ahogy a Nyilas, ő is képes elszerencsétlenkedni az egész életét, hagyja, hogy a lehetőségek kicsússzanak a kezei közül. A legtöbb, amit az Ikrek tehet, hogy mélyen magába tekint, aztán elgondolkodik azon, hogy izgalmas és változatos életre vágyik-e, ahol folyamatosan újabb szenvedélyt kergethet, vagy inkább a karrierjét építgeti. Ahogy megvan a döntés, máris könnyebb lesz az út!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top