nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon szerencsétlenek

Ezek a csillagjegyek nagyon szerencsétlenek

Ők azok a csillagjegyek, akik nagyon szerencsétlenek minden helyzetben. Semmiből sem tudják kihozni a maximumot.
Ezek a csillagjegyek nagyon szerencsétlenek

Nyilas

A Nyilas szimpatikus és segítőkész csillagjegy, kicsit mindenki olyan munkatársra vágyik, amilyen ő. De a Nyilas csillagjegynek van egy óriási hibája: hajlamos lehet a feladatokba a lehető legkevesebb energiát fektetni. Inkább szórakoztatja napközben a kollégákat, mintsem a munkájával foglalkozzon. Nem ambiciózus, sőt, amihez hozzányúl, az rosszul sül el. A képességeivel semmi gond, a hozzáállása és a szorgalma már megkérdőjelezhető. Ha valamit szeretne elérni, hogy az még jól is sikerüljön, akkor a Nyilasnak a saját útját érdemes járnia, mert akkor már komolyan veszi a karriert.

Kos

A Kos a döntések meghozatalával nagyon rossz viszont ápol. Nagyon szeretne előrébb lépni, csak előbb azt kellene eldöntenie, melyik létrára szeretne felmászni. Nagyon rossz döntéseket hoz, így nehéz neki az előrejutás is. Minden fontos fordulópontot elszerencsétlenkedik, nem szolgálja a cége előrejutását.  Amit tehet a Kos, hogy ezen változtasson: mélyen magába kell néznie, elgondolkodni, hogy izgalmas és változatos életre vágyik-e vagy inkább a karrierjét építgeti, ahol viszont olyan emberekkel is együtt kell dolgoznia, akikkel nem nagyon szimpatizál. A Kosnak egyetlen feladatra kell összpontosítani, és sikerre viszi az életét, vagy nem koncentrál, és elvesztegeti a tehetséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top