nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek gyorsan megvezetnek

Ezeknek a csillagjegyeknek könnyen a csapdájába esel

Könnyen beszélnek a levegőbe, és sokan hamar félreértik a kommunikációjukat.
Csillagjegyek, akik könnyen átvernek

Nyilas

Vegyes jelzéseket küld. Egyetlen mosollyal levesz a lábadról, a tekintete elbűvölő. A csábítás olyan erős, hogy lehetetlen visszautasítani. Nem tudod figyelmen kívül hagyni a kedvességét, a figyelmességét, elhiszed, hogy tényleg te vagy az igazi és elhiszed, hogy első látásra beléd szeretett. Valójában el is hiheted, mert akkor és abban a pillanatban tényleg úgy gondolja. Csak néhány nappal később ébredsz rá, mennyire megvezetett téged.

Bak

Egyenes, őszinte és nagyon nyitott. A vonzereje, a csábítása nagyon erős. Nem tudod levenni róla a szemed, és nem könnyű őt elfelejteni sem. Úgy érzed, személyében az igazira találtál. Később jössz csak rá, hamis reményekben ringattad magad. Nem teszi tudatosan, még csak megbántani sem akar, egyszerűen imád flörtölni. Azzal nem számol, hogy téged jól összezavar a viselkedésével. Míg te komoly kapcsolatban bízol, addig ő csupán egy szimpla barátságra gondolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top