nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik hajlamosak a levegőbe beszélni

Csillagjegyek, akik hajlamosak a levegőbe beszélni

Sokszor nem direkt csinálják, mégis a sok levegőbe ígérgetéssel megvezetőek tudnak lenni!

Szűz

A Szűz könnyen mondhat olyasmit, amit valójában nem gondol komolyan, te mégis igaznak érzed. Később döbbensz csak rá, az ígéret nem is volt ígéret. A Szűz kétségtelenül az egyik legmegbízhatóbb csillagjegy, de ha flörtről van szó, akkor nem. Az csupán játék, mert ő is nagyon szeret tetszeni. Az sem állítható róla, hogy rideg csábító lenne, mégis előfordul, hogy darabokra tört szíveket hagy maga mögött.

Csillagjegyek és a szavahihetőség

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérleg vegyes jelzéseket küld. Azért teszi, mert egyrészt imádja a vidámságot, a szórakoztató társasági összejöveteleket, a flörtölést, másrészt nagyon könnyen szerelmes lesz. A csábítás olyan erős, hogy lehetetlen visszautasítani. Nem lehet figyelmen kívül hagyni a kedvességét, a figyelmességét, elhiszed, hogy tényleg te vagy az igazi és elhiszed, hogy első látásra beléd szeretett. Valójában el is hiheted, mert akkor és abban a pillanatban tényleg úgy gondolja. Csak néhány nappal később ébredsz rá, mennyire megvezetett téged, mert közben már átbillent a mérleg másik oldalára.

Skorpió

A Skorpió egyenes, őszinte és nagyon nyitott, elképesztően mély benyomást hagy másokban. A vonzereje, a csábítása bámulatosan erős. Nem tudod levenni róla a szemed, és nem könnyű őt elfelejteni sem. Úgy érzed, személyében az igazira találtál. Később jössz csak rá, hamis reményekben ringattad magad. Nem teszi tudatosan, még csak megbántani sem akar, egyszerűen imád flörtölni, így mindenkor kétértelmű jelzéseket küld.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top