nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiket könnyű megvezetni

Csillagjegyek, akiket könnyű megvezetni

Ők azok a csillagjegyek, akiket nagyon könnyű átverni, mert nagyon hiszékenyek.

Nyilas

A Nyilas könnyen barátkozik, hamar közel enged magához embereket. Mondhatjuk, hogy kicsit naiv is. Vakon megbízik az emberekben, időt és energiát szán rájuk, akik azonban sok esetben átverik, megvezetik.  Az ő hitvallása szerint minden ember eredendően jó, még annak ellenére is, hogy már többször megégette magát.

Megvezethető csillagjegyek

Fotó: depositphotos.com

Bak

A Bakokat hiába figyelmeztetik, szintén hajlamosak könnyen megbízni az emberekben, és hisznek a nekik tett hamis ígéretekben. Mindig hajlandóak második esélyt adni az embereknek, emiatt pedig gyakran összetörik a szívük. Sajnos a Bakok annyira hiszékenyek, hogy végül mindig ők sérülnek mások bántása, átverése miatt.

Halak

Halak csillagjegyűeknek meggyőződésük, hogy mindenkiben van egy kis rejtett jóság. Idealista és optimista lelkek, akiket könnyen manipulálnak és megtévesztenek olyan emberek, akik úgy tesznek, mintha kedvelnék őket, miközben csak érdekből vannak velük. Nagyon hiszékenyek, mindig adnak második esélyt, de a legtöbbször így is cserben hagyják, átverik őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top