nlc.hu
Horoszkóp
Megtévesztő csillagjegyek

Ez a 3 csillagjegy könnyedén megvezet

Gyakran önkéntelenül is megvezetnek, mert inkább csak a levegőbe beszélnek.

Szűz

A Szűz bájosan, édesen kommunikál, a mozdulatai  kifinomultak. Annak ellenére, hogy inkább visszahúzódó, szégyenlősebb típus, időnként előbújik belőle a kacérkodó oldala is. Jól érzi magát, amikor ráirányul a figyelem, amikor érzi és pontosan tudja, tetszik másoknak. Bájos és persze mindenkor tökéletes megjelenésével, éles eszével könnyen az ujjai köré csavarhat. Mondhat olyasmit, amit valójában nem gondol komolyan, te mégis igaznak érzed. Később döbbensz csak rá, az ígéret nem is volt ígéret. A Szűz kétségtelenül az egyik legmegbízhatóbb csillagjegy, de nem a flörtölésben. Az csupán játék, mert ő is nagyon szeret tetszeni. Az sem állítható róla, hogy hidegszívű csábító lenne, mégis előfordul, hogy darabokra tört szíveket hagy maga mögött.

Megvezető csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Thanumporn Thongkongkaew)

Mérleg

A Mérleg vegyes jelzéseket küld. Azért teszi, mert egyrészt imádja a vidámságot, a szórakoztató társasági összejöveteleket, a flörtölést, másrészt nagyon könnyen szerelmes lesz. Mégis ki tudna a Mérleg nagyszerű humorának, vidámságának és elképesztő vonzerejének ellenállni? Egyetlen mosollyal levesz a lábadról, a tekintete elbűvölő. A csábítás olyan erős, hogy lehetetlen visszautasítani. Nem tudod figyelmen kívül hagyni a kedvességét, a figyelmességét, elhiszed, hogy tényleg te vagy az igazi és elhiszed, hogy első látásra beléd szeretett. Valójában el is hiheted, mert akkor és abban a pillanatban tényleg úgy gondolja. Csak néhány nappal később ébredsz rá, mennyire megvezetett téged, mert közben már átbillent a mérleg másik oldalára.

Skorpió

A Skorpió egyenes, őszinte és nagyon nyitott, elképesztően mély benyomást hagy másokban. A vonzereje, a csábítása bámulatosan erős. Nem tudod levenni róla a szemed, és nem könnyű őt elfelejteni sem. Úgy érzed, személyében az igazira találtál. Később jössz csak rá, hamis reményekben ringattad magad. Nem teszi tudatosan, még csak megbántani sem akar, egyszerűen imád flörtölni, így mindenkor kétértelmű jelzéseket küld. Azzal nem számol, hogy téged jól összezavar a viselkedésével. Míg te komoly kapcsolatban bízol, addig ő csupán egy szimpla barátságra gondolt. Eszébe sem jut, hogy néhány mosoly és pillantás után máris beleszerettél.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top