nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akikre boldogító szerelem várhat – Szerelmi horoszkóp 2023. április 15-16.

Töltsétek lazán, könnyedén a hétvégét! Ne vegyél semmit a szívedre, inkább humorral oldd fel a feszült helyzeteket.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lásd meg, hogy miért érezheted szerencsésnek magad. Lehet, hogy első látásra nem így tűnik, mert mintha hiába tennél meg mindent kedvesed kedvéért, de türelem, előbb-utóbb beérik szerelmed gyümölcse. Ha dolgozol rajta, vasárnapra remélhetőleg megnyugszanak a kedélyek.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Védőpáncélodat elég az idegeneknek fenntartanod, szerelmednek bátran kiterítheted a kártyáidat. Remélhetőleg bizalomra bizalom lesz a válasz és ez boldogító kapcsolathoz vezet. Ha minden jól megy, valóra válhat szerelmes álmod, de ehhez neked is változnod kell, legalább egy kicsit.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kapd elő természetesen romantikus énedet, de fontos, hogy őszintén, belülről fakadjon, ne pedig színjáték legyen. Most még jobban pöröghetnek a beszélgetéseid, mint egyébként, lelkesedésed nem fog cserbenhagyni. Minél többet segítesz kedvesednek, annál boldogabb lesz a kapcsolatotok.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vonzerőd most megsokszorozódhat, sugározz, add át magad bátran a szerelem hullámainak. Tánc, összebújás, bármi jöhet, sőt, akár találjátok ki egymás gondolatát, de ami a legfontosabb, hogy lelki és szellemi szinten is kapcsolódjatok össze kedveseddel.

Szerelmespár fekszik a napon

Fotó: Getty Images

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Igyekezz jobban ráhangolódni párodra, lehet, hogy hidat kell építened kettőtök között, hogy – akár újra – egymásra találhassatok. Ha ezt nem tekinted elég fontosnak, akkor óhatatlanul egyre távolabb sodródtok egymástól, és egy pont után már nem lesz visszaút…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetőség adódhat, hogy még jobban megismerd társadat és ezzel szorosabbra fonjátok életetek szálait. Reagálj kedvesen párod közeledésére, duzzogás és kritikai észrevételek nélkül, így várhat rátok boldog szerelmes együttlét.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Új, frissebb és egyben mélyebb szakaszba léphet kapcsolatotok, ha mindketten így akarjátok. Ünnepelni is ér a hétvégén… Izzó randevú, egymásra találás várhat, ha mindketten feloldódtok és elengeditek a hétköznapok görcseit, valamint az elvárásokat magatok és a másik iránt.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne feledkezz meg a háláról, akkor sem, ha régi kapcsolatról van szó. Oldódjatok fel egymás ölelésében, bízz meg párodban. Engedjétek, hogy leperegjen rólatok a hétköznap összegyűlt stressz, egyszerűen csak élvezzétek egymás társaságát, így teremtitek meg a boldogító szerelmet.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelmes energiáid most igazán szárnyalhatnak, ragadd magaddal párodat is, emeld fel könnyedén a fellegek közé. Felejtsd el az eddigi zökkenőket köztetek és most csak a jelen boldogságára koncentrálj. Az esetleges problémás kérdéseket ráértek akkor kibogozni, amikor kipihentétek magatokat.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem okozhat gondot, hogy viszonozd szerelmed mély érzéseit. Lehet, hogy nem vagy olyan tüzes vagy kirobbanó, mint egy filmbéli hősszerelmes, de ez mit sem csökkenti érzelmeid erejét – a magad nyugodt és visszafogott módján is ki tudod mutatni.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Találd meg, ami igazán összetart benneteket és ringasd el párodat, hogy biztos legyen szerelmed mélységében. Lelkesedésed tüze akár ki is robbanhat belőled, de szép fokozatosan adagold mondanivalódat párodnak. Figyelj a kölcsönösségre, így lesz kiegyensúlyozott a kapcsolatotok.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Légy felkészülve bármilyen meglepetésre szívügyekben. Vesd le tartózkodásodat, merj belevágni a kalandba, még régi kapcsolatban is tudsz friss szemmel ránézni szerelmetekre. Nincs vesztenivalód, ha igazán egymásra találtok, az hozza el mindkettőtöknek a szerelem boldogságát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top