nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a jövőben élnek

Ezek a csillagjegyek a jövőben élnek

Vannak bizonyos csillagjegyek, akiknek a jövő sokkal szimpatikusabb, mint, a múlt vagy a jelen, Ezért gondolatban mindig előrébb járnak, mint a valóságban. Mutatjuk, kik ők.

Kos

A Kos folyamatosan halad. Nem igazán foglalkozik azzal, hogy mi volt, sőt azzal sem, hogy mi van, hanem megy előre a céljai megvalósítása felé, hatalmas erővel és energiával, de akkor sem áll meg, amikor megérkezett, hanem halad tovább és tovább.

Csillagjegyek, akik a jövőben élnek

(Fotó: Getty Images/d3sign)

Bak

A Bak, amikor célokat tűz ki, mindig stratégiákat épít, hogy hogyan érheti el őket. Ezek a stratégiák a jelenből indulna és a jövő felé tartanak. De mivel a Bak tudja, hogy biztosan el fogja őket érni, szinte már olyan, mintha a jövőben élne.

Vízöntő

A Vízöntő utál mindent, ami régi, megszokott, vagy elavult. Viszont vonzódik azokhoz a dolgokhoz, amik szokatlanok és újak. Mivel tudja, hogy ezek a jövőhöz tartoznak, mindig előrébb tart néhány lépéssel, mint a többiek. Nem csoda, hogy a nagy felfedezőink és újítóink általában a Vízöntők közül kerültek ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top