nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik imádnak pénzt költeni

3 csillagjegy, akik imádnak pénzt költeni

Nem mindenkinek erőssége a spórolás és a megtakarítás. A következő csillagjegyeknek kifejezetten nem.

Vízöntő

A Vízöntő természetéből fakadóan mindenre vágyik, ami új, ami egyedi. Ő azért a Mérlegnél jobban be tudja osztani a keresetét, és nem is kell attól tartania, hogy amit kinézett magának, azt ne tudná megvenni. Szívesen kényezteti magát, és nem is sajnálja a pénzt a szerinte nélkülözhetetlen holmikra, de talán még jobban élvezi, amikor új szerzeményeit a többieknek is megmutathatja.

Csillagjegyek és a pénzköltés

Fotó: Getty Images/stockfour

Ikrek

Az Ikrek hajlamos a sekélyes és felületes viselkedésre. Sokszor úgy gondolkodik magáról, neki igenis több jár, többet érdemel másoknál, amivel nem igazán nyeri el a többiek szimpátiáját. Ráadásul leginkább magával törődik, nem nagyon érdekli, mit szeretnének vagy gondolnak a többiek. Szeret vásárolni, a pénz időnként szó szerint kifolyhat a keze közül.

Nyilas

Bár nem olyan mértékben kényezteti magát a Nyilas, mint a többi csillagjegy, azért ő is szívesen költi a pénzét. Ő legalább pontosan ismeri a gyengeségét, egyrészt imád utazni, gondolkodás nélkül fizet be a következő útra, másrészt hirtelen fellángolásból képes meglehetősen sok pénzt kidobni sokszor fölöslegesnek tűnő holmikra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top