nlc.hu
Horoszkóp

Irányításmániás csillagjegyek

A következő csillagjegyek durván irányításmániások

Ha ilyen csillagjegyű ember van az életedben, számíts rá, hogy nem hagyják, hogy ne az övék legyen az utolsó szó.

Vannak zodiákusok, akiket nem kifejezetten érdekel, akik képesek sodródni az árral, és hagyni, hogy maguktól kialakuljanak a dolgok. Nos, a következő csillagjegyek nem ilyenek. Ők szeretnék tudni, hogy mikor kezdődik az árral való sodródás, hol kapcsolódnak bele, hányan jönnek még és mi a dress code. És ha tehetnék, az árnak is megmondanák, merre sodorjon. Egyszóval irányításmániások, amit nagyjából úgy képzelj el, mint amilyen Monica Geller a Jóbarátokban. De kik ők? Az alábbi listából kiderül!

Kos

A Kosok igazi vezéregyéniségek, ezért akkor érzik magukat a legjobban, ha ők irányíthatnak. Vagy az van, amit ők mondanak, vagy konfliktus. Próbáld meg átengedni a Kos barátaidnak a kormányt, ők ugyanis soha nem fognak a hátsó ülésen helyet foglalni – ezzel pedig a saját lelki békédet is megőrzöd. Cserébe viszont biztosan mindig jól fogod érezni magad, mert egy Kos képtelen unatkozni, és azonnal kitalál valami programot, amint a dolgok stagnálni kezdenek.

Oroszlán

Ugye most senkinek sem okozunk meglepetést, ha azt mondjuk: az Oroszlánok nagy egójának köszönhetően, ezen csillagjegy szülöttei meg vannak győződve arról, hogy mindig nekik van igazuk. Az önbizalmuk lehengerlő, viszont épp emiatt válnak sikeres vezetőkké. A Kossal ellentétben egy Oroszlán nem azért veszi a kezébe az irányítást, mert neki van rá szüksége, hanem mert úgy érzi: a környezete nem boldogulna enélkül.

Courteney Cox

Fotó: Warner / Collection ChristopheL via AFP

Szűz

Aprólékos, szorgalmas és precíz személyiségüknek köszönhetően a Szűz jegyűek nehezen viselik el, ha nem tarthatnak mindent kontroll alatt. Rendkívül idegesíti őket, ha valami nem úgy és ott van, ahol szerintük kellene: éppen ezért szeretik ők kordában tartani a helyzetet. De ezt nem olyan agresszíven teszik, mint a zodiákus többi irányításmániása. Szépen, csendben intézik az ügyeket, anélkül, hogy bármi dicséretet várnának érte: számukra már az is elég jutalom, hogy minden rendben ment.

Bak

A Bak jegyűek hihetetlenül szabálykövetők. Úgy gondolják, hogy nem véletlenül határoztak meg bizonyos dolgokat: ha van rá szabály, akkor azt be kell tartani. Éppen ezért azonnal beugranak a vezetőülésbe, amint azt érzik, hogy valami nem úgy működik, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Egyébként emiatt kiváló főnök lehet belőlük. Tudod, az olyan típus, aki simán feláldozza a szabadidejét, csak hogy minden munka rendesen el legyen végezve, hiszen ez nem feladatuk, hanem a felelősségük. Így hát az, ahogy élik az életüket – azzal együtt, ahogy irányítanak – kimeríti a hatékonyság fogalmát.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top