nlc.hu
Horoszkóp

Irányító csillagjegyek

3 csillagjegy, akik mindig irányítani akarnak

Biztos te is ismersz olyan személyt, aki nem viseli el, ha nem a kedvére tesznek. A következő csillagjegyek ilyenek.

Egyes csillagjegyeknek folyamatosan megerősítésre van szüksége, hogy helyén legyen az önbizalmuk, ezért folyamatosan irányítani szeretnének mindent maguk körül. 

Főnökösködő csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Kelvin Murray

Skorpió

Nem véletlen, hogy állandóan a tekintélyét akarja bizonygatni. Imád parancsolgatni, fölényeskedni, de emögött saját bizonytalansága áll. Mindent megtesz érte, hogy keménynek, időnként kegyetlennek tűnjön. Érző szívét, saját frusztrációját leplezi vele. Pedig akkor lenne valóban jó főnök, ha legyőzné a saját félelmeit.

Szűz

Tökéletességre vágyik, ezért mindent, mindenhol kontrollálni akar. Mivel nagyon okos és szorgalmas, szépen lépdel előre a ranglétrán. De minél nagyobb a hatalma, annál felfuvalkodottabban viselkedik. Persze nem áll meg a munkában: otthonában és a magánéletében is ő irányít. Rá kell ébrednie, hogy a rugalmasság és a kreativitás ugyanolyan fontos, mint a rendszer.

Rák

A karrier területén nem jellemző, hogy hataloméhes volna a Rák, de a magánéletben szereti ő viselni a nadrágot – legyen nő, vagy férfi. Ha valamit a fejébe vesz, akkor nem hagyja, hogy a másik észérvekkel győzze meg őt, egyszerűen letromfolja a másikat. Amint úgy érzi, hogy ez működik, semmi hajlandóságot nem mutat arra, hogy másképp csinálja. Az irányítás a kapcsolat kulcsa – így véli, de csak addig, amíg faképnél nem hagyják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top