nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp a csillagjegyeknek

Pörgős buli vagy bújós randi vár? – Szerelmi horoszkóp 2023. április 22-23.

Lazán és könnyedén vedd a hétvége kihívásait, ne vegyél semmit túl komolyan. Bármi is történik, kezeld rugalmasan.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha valaki esetleg ellenségesen viselkedik veled vagy valamilyen módon ellenedre tör, először próbálj kitérni az útjából, ne vedd fel rögtön a harcot. Maradj nyugodt és laza, ezzel párodat is megóvod a felesleges izgalmaktól. Ettől még bátran vegyetek részt társasági eseményen. Ha szingli vagy, egy buli új kapcsolat esélyét adja.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nemcsak otthon, kettecskén, hanem társaságban is tudtok romantikázni, szakadj ki hétvégén kuckód melegéből. Nem baj, ha nem te leszel a legnagyobb partiarc, egy házi sütivel vagy sajtos rúddal az egész társaság hódolatát elnyerheted. Szombat este különösen ügyelj, nehogy megbántsd kedvesedet, inkább kényeztesd egy kicsit.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Elemedben lehetsz a hétvégén, a társaság középpontjaként te válhatsz a legnagyobb partiarccá, aki mindenkivel megtalálja a közös hangot és témát. Ugyanakkor ne hanyagold kedvesedet, éreztesd vele, hogy jut neki is bőven a figyelmedből, szeretetedből és törődésedből.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindegy, hogy valakit ezer éve ismersz vagy friss a kapcsolat, maradj laza és könnyed a hétvégén, különösen, ami a kommunikációt illeti. Ha még nem látod pontosan kapcsolatotok jövőjét, ne akarj rögtön pontot tenni a végére, adj időt mindkettőtöknek. Menjetek társaságba vagy kiállításra, művészeti programra, az együtt töltött könnyed idő feloldja a feszültséget.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy párod nem nézi jól szemmel, ha inkább a haverokkal, barátokkal töltenéd a hétvégét – nélküle. Oldd fel ezt az ellentétet, két legyet egy csapásra: különleges randevú a kedveseddel és szórakoztató társasági élet. Mindez simán beleférhet egyetlen hétvégébe.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Add át magad a romantikának, ehhez pedig az kell, hogy kapcsold ki egy kicsit analitikus agyadat. Hétvégén a felelősségeidet is pihentetheted. Menjetek társaságba, csevegj, mesélj, táncolj! Lazulj bele a buliba, így lehetsz a magad visszahúzódóbb módján is partiarc.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ereszd szabadon szárnyaló képzeletedet és erre támaszkodva szervezz bulit. Simán el tudod kápráztatni a vendégeidet, csak ne spórolj az előkészítéssel! Ha mindenkivel megtalálod a közös hangot, a buli összes résztvevőjét az ujjad köré csavarod.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombat este érezhetsz némi feszültséget a levegőben, gondoskodj róla, hogy ez ne állhasson kettőtök közé pároddal. Vasárnap kellemes ebéd vagy vacsora várhat rád, hangulatos légkörben, jó társaságban. Hangolódj rá és ne rontsd el holmi negatív hullámmal.

Férfi és nő beszélgetnek

Fotó: Getty Images

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lendületes és érdekfeszítő beszélgetések várhatnak rád, ez jó kiindulópont lehet, hogy egymásra hangolódjatok. Bár a szombat este hozhat feszültséget, ha ezt nagyvonalúan átugrod, tiétek a hétvége. Vasárnap menj társaságba és ne feledd, hogy a humor a mindenkori titkos fegyvered!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha bulit, vendégséget terveztél, a mostani hétvége ideális alkalom lehet ehhez. Ez a kapcsolatok erősítéséhez is teret adhat és ahhoz is, hogy együtt engedjétek le a fáradt gőzt. Szombat este próbára tehetik a türelmedet, de vasárnapra elcsitulhatnak a hullámok, te is oldódj fel, keress megnyugvást kedvesed karjaiban.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érezhetsz némi türelmetlenséget, akár kapcsolatotok alakulása, akár egy közös projektetek kapcsán. Ha nem görcsölsz rá, hanem hagyod szépen történni a dolgokat, gördülékenyebben megy majd minden. Légy nyitott, mert a szerelem, a szenvedély sokféle formában érkezhet…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érzéseid szabadon törhetnek felszínre, találd meg ebben az egyensúlyt és a legjobb kifejezési formát, nehogy kivívd párod rosszallását. Nem lenne jó elrontani az estét egy félreértés miatt. Lehet, hogy máshogy képzeltétek a hétvégét, de biztosan lehet találni egy középutat, mely mindkettőtök megelégedettségére szolgál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top