nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp előrejelzés 2023. májusra

Havi horoszkóp 2023. májusra

A Mars, a Plútó és a Jupiter között olyan konstelláció jön létre, melynek hatására türelmetlenné válhatunk. Ezért tudatosan nyugalmat kellene magunkra erőltetni, így kerülhetjük el a vitát, és azt, hogy önmagunk alatt vágjuk a fát.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – májusi horoszkóp

Minden idegszáladdal az anyagi ügyeidre kellene koncentrálnod, mert így elkerülheted, hogy olyan dologra adj ki, ami nem éri meg az árát. Így is lehet, hogy olyasmire kell költened, amely nem volt tervbe véve. Olyan helyzet is létrejöhet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ha sikerül megőrizni a nyugalmadat, akkor a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. A házasságokban, régi együttélésekben életed párja nehéz helyzetbe kerülhet, segíts neki!

Bika – májusi horoszkóp

A kapcsolatok talán sohasem voltak olyan fontosak, mint ebben a hónapban. Van olyan, akinek te tolhatod a szekerét, és jó tett helyébe most valóban jót várhatsz. Ugyanakkor olyan hír is a füledbe juthat, amely miatt elkaphat a harctéri idegesség. A nagyvilágban olyan esemény következhet be, amellyel kapcsolatban azon kívül, hogy alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, mást nem tehetsz. Nagyobb vásárlást érdemes most bonyolítani.

Lány fehér virágos fa előtt

Fotó: Getty Images

Ikrek – májusi horoszkóp

A házasságok, régi együttélések nem biztos, hogy kiállják a mostani próbatételt. Arra ügyelj, hogy ne hangozzanak el olyan mondatok, amelyeket nem lehet megbocsájtani. A politika is beleszólhat az életedbe, és megeshet, hogy kényszer hatására kell cselekedned. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, rokon is fontos szerepet játszhat az életedben, a segítségére számíthatsz. Viszont a munkahelyeden nehéz helyzet jöhet létre, a változás elkerülhetetlen.

Rák – májusi horoszkóp

Ha azok közé az emberek közé tartozol is, akikről elmondható, hogy nem féltékenyek, most mégis megtapasztalhatod ezt a pusztító érzést. Ha a viszonyod túléli a mostani válságos helyzetet, akkor megszilárdulhat, és valóban elválaszthatatlanok lehettek egymástól. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha jogi problémád van, ennek a végére pont kerülhet. Akivel most hoz össze a sors, azzal a karma láthatatlan szálai kapcsolhatnak össze egymással.

Oroszlán – májusi horoszkóp

Minden figyelmedet a munkádra kellene fordítani, mert megeshet, hogy hibát követhetsz el, amelynek komoly következményei lehetnek. De az is lehet, hogy a kenyérkeresetedben változás következhet be, amelyre nincs ráhatásod, egyszerűn alkalmazkodnod kell a kialakult helyzethez. Ha már egy ideje egészségi problémával küszködsz, most a gyógyulás útjára léphetsz. A környezetedben van olyan személy, akinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz.

Szűz – májusi horoszkóp

Olyan változások következhetnek be a hétköznapjaidban, amelyek miatt nem szabad elkeseredni, hanem alkalmazkodni kéne a kialakult szituációhoz. Ha sikerül elfogadni, hogy több dolog nem a te akaratodon múlik, akkor jól érezheted magad a bőrödben. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytatsz, jobban kellene koncentrálnod. A házasságok, régi együttélések szorosabbá válhatnak.

Mérleg – májusi horoszkóp

Kollégával jól kijöhetsz, most még a korábban nehéznek tartott munkát is könnyedén elvégezheted. Ha valakit ki kell szolgálnod, nem esik nehezedre. Ha változik a napi rutinod, akkor ezt is gond nélkül el tudod fogadni. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. A párkapcsolatot a társad anyagi helyzetében bekövetkező változások tehetik átmenetileg nehézzé.

Skorpió – májusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben nehezebben kezelhető helyzet jöhet létre. Ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy a társad úgy gondolhatja, körülötte kellene forognia az egész világnak. A kommunikáció most nem tartozik az erősségeid közé, és mivel hajlamos vagy a türelmetlenségre, ezért nagyon fontos, hogy elszámolj tízig, mielőtt megszólalsz. Ha szülő vagy, akkor a gyermekedre hatást tudsz gyakorolni, azt teheti, amit jónak tartasz.

2023. májusi naptár

2023. május (Fotó: Getty Images)

Nyilas – májusi horoszkóp

Pénzedre és az értéktárgyaidra jobban kellene figyelni, így elkerülheted a veszteséget. Megeshet, hogy olyan változás következhet be az életedben, amely nincs jó hatással az anyagi helyzetedre. Most ne változtass állást vagy ne vállalj plusz feladatot, mert nem fogják megfizetni, vagy olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy miatta falba verheted a fejedet. Egy kapcsolatnak sokat köszönhetsz, hatására előnyös helyzetet élvezhetsz.

Bak – májusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszült helyzet jöhet létre, hogy a viszonyotok akár meg is szűnhet. De az is lehet, hogy valaki igyekszik befolyásolni téged, és amit mond, azt el kellene engedni a füled mellett. Ha a tanácsát megfogadod, ezzel inkább önmagadnak árthatsz. Ha szülő vagy, csemetéd körül foroghat minden gondolatod. De az is lehet, hogy gyermekkel kapcsolatos fontos beszélgetésre kerülhet sor.

Vízöntő – májusi horoszkóp

Megeshet, hogy rokon miatt változtatni kell a napi rutinodon. De az is, hogy hozzátartozó életében történhetnek olyan események, amelyek miatt nehezebben jöhet álom a te szemedre is, annyira izgulsz miatta. Anyagi ügyeid jól alakulhatnak, talán még a megkeresett pénzből kisebb tartalékot is képezhetsz. Lényeges, hogy a rengeteg munka mellett tarts rendszeresen pihenőnapokat, mert különben nem fogod bírni azt a nagy iramot, ami most rád vár.

Halak – májusi horoszkóp

Ha szülő vagy, akkor gyermeked viselkedése valószínűleg nem fog tetszeni, és ezért összerúghatjátok a port. De az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokban jöhet létre nehéz helyzet, amikor olyan mondatok is elhangozhatnak, amelyek olyan élesek lehetnek, mint egy kés. A lelken nehezen gyógyuló sebet ejthettek vele. Az ismeretségeid között van olyan személy, akivel a kapcsolatod egy bekövetkező esemény hatására fontosabbá válhat.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a boldogság Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top