nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek szükségük van a személyes térre

3 csillagjegy, akinek szüksége van térre

Nem vetik meg a társaságot sem, de a nap végén jobban élvezik az egyedüllétet.

Nem vagyunk egyformák, míg egyeseknek lételeme, hogy folyton társaságot tudjanak maguk mellett, másoknak fontos, hogy megkapják azt a személyes teret, ahol feltöltődhetnek.

Wednesday

Fotó: Netflix

Szűz 

A Szűz személyisége egészen visszahúzódó, már-már félénk, ezért jobban érzi magát, ha legalább naponta néhány órát a saját csigaházában tölthet. Ezt az időt szereti hasznos dolgokra fordítani, mert attól érzi magát hatékonynak, ha a figyelmét csak ezeknek szentelheti. A csillagjegy hűséges a családjához, barátaihoz, mindig lehet rá számítani, de cserébe elvárja, hogy a környezete tiszteletben tartsa a személyes terét, erre ugyanis legalább akkora szüksége van, mint a levegővételre. 

Nyilas 

A Nyilas nem tudja elképzelni az életét szabadság nélkül. Neki nemcsak napi-heti néhány órára van szüksége ahhoz, hogy elvonuljon, hanem ez a lételeme. Nem érti, mások hogyan képesek elkötelezni magukat valami mellett, mert számára a személyes tér jelent mindent, amin belül úgy mozoghat, ahogyan csak kedve tartja. A szabadság az ő motivációja és ez a mindennapi tetteiben is egyértelműen megmutatkozik. Ezzel együtt nem egy zárkózott jellem, de amikor úgy ítéli, elég volt, bármikor képes kivonni magát a forgalomból. 

Skorpió 

A Skorpió a nap végén szereti az érzéseit megélni, feldolgozni, méghozzá egyedül, tehát ilyenkor szüksége van arra, hogy megadják neki a lehetőséget, hogy elvonuljon. Ez a párkapcsolataiban könnyen okozhat ellentéteket, de aki igazán szereti őt, az megérti, hogy ez a személyisége része és tiszteletben tartja ezt a tulajdonságát. Ez egyébként mindenkinek hasznára válik, mert miután rendet tett magában, sokkal nagyobb figyelmet tud mindenki másra is fordítani.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top