nlc.hu
Horoszkóp

Szabadság és csillagjegy

Ezek a csillagjegyek imádják a szabadságukat

Időként kell nekik, hogy egyedül, a párjuk nélkül töltődjenek.

Szűz

Párkapcsolatában a Szűz nagyon szereti a stabilitást, ám ugyanakkor folyamatosan nézi, miként tudna egyedül, a párja nélkül is boldogulni. Független, a tökéletesre törekvő csillagjegy, ám ezen tulajdonságokat csak akkor találja meg, ha egymagában töltheti néha az idejét. Ha vele randizol, fontos, hogy meghallgasd, bátorítsd, s adj neki elegendő teret, hogy azt csinálhassa, amihez éppen kedve szottyan. Neki mindez valójában az énidő hasznos eltöltését jelenti.

Csillagjegyek és a személyes szabadság

Fotó: Getty Images/Tom Merton

Nyilas

A csillagjegyek közül talán a Nyilas igényli legnagyobb szabadságot és mozgásteret. A párjával szoros és meghitt a kapcsolata, ennek ellenére előfordul, hogy néhány napra lelép anélkül, hogy arról említést tenne a párjának. Ha vele élsz, el kell fogadnod a különc viselkedését, és hogy úgy is azt teszi, amit a szíve diktál. Ha megadod neki a szabadságot, mindig visszatér hozzád, mert neki a saját életére, a kalandokra éppúgy szüksége van, mint a veled való közös együttlétekre.

Vízöntő

A Vízöntőnek szintén nagyon sok szabadságra van szüksége, hogy feltöltődjön és újra visszataláljon a párjához. Nem a legromantikusabb csillagjegy, sőt igazi lázadó természet, aki a személyes szabadságát többre értékeli. Persze a maga módján kimutatja az érzéseit a párja felé, s remek, hűséges társnak bizonyulhat hosszú távon is. Ha vele randizol, el kell fogadnod, hogy mindent a saját ütemében végez, s őt teljesen fölösleges bármiben is sürgetni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top