Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legintelligensebbek

Ezekről a csillagjegyekről véli az asztrológia, hogy ők a legintelligensebbek. Mindenki másban különleges, az intelligencia is egészen más formája nyilvánul meg náluk. Nos, miben kiemelkedők? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

Mérleg intelligenciája a megoldáskeresésben rejlik

A Mérleg intelligenciája a harmóniára, a békére való törekvésében is megmutatkozik. Ő sosem dönt forró fejjel, sőt hosszasan elemzi, értékeli magában az adott helyzetet, problémát, és mindenkor a lehető legjobb megoldásra törekszik. Képes a konfliktusok mindkét oldalát látni, ezért is kérik nagyon sokan okos és bölcs meglátásait, javaslatait. Következetesen törekszik a jóra, az egyensúlyra, kétségkívül ő a legjobb diplomata.

A Vízöntő intelligenciája a megértés

A Vízöntő is képes az adott szituáció minden részletét felismerni, és átlátja az ellentétes álláspontokat is. Nem véletlenül ő az egyik legintelligensebb csillagjegy. Nem ítélkezik, inkább türelmesem meghallgatja a véleményeket, és az igazságra is könnyedén rávilágít. Nem folyik bele senkinek sem az életébe, hiszen neki az énidő rendkívül fontos. Viszont nagyon boldog, amikor segíthet, amikor a javaslatát kérik a többiek. Kiváló memóriájának köszönhetően minden részletre pontosan emlékszik, és a teljes történet alapján ad javaslatokat.

Ezek a csillagjegyek különösen intelligensek (iStock)

A Szűz a részletek embere

A Szűz intelligenciája a részletekben rejlik. Ő is nagyon akkurátusan elemzi a különböző szituációkat, előtte a legapróbb részlet sem marad titokban. Gondolkodása logikus, az apró darabkákból építi fel a teljes egészet. Kiváló problémamegoldó képességével nagyon sokaknak segít, a saját életében ugyanakkor nem mindig boldogul. Szorgalmas és nagyon eredmény, bármihez is fogjon. Ért a pénzhez, remek közgazdász válhat belőle. Előrelátó, aprólékos, ezért őt nem lehet megtéveszteni.

Az Oroszlán elméje a legélesebb

Az Oroszlán szintén a legintelligensebb csillagjegyek közé tartozik, de ő másként okos, mint a többiek. A szó pozitív értelmében ravasz, az elméje éles, és ezzel a tulajdonságával valójában bármit elérhet és megvalósíthat az életében. Pontosan tudja, kivel hogyan bánjon, beszéljen, hogy kivívja a másik ember figyelmét, elismerését. Erős személyiségéből fakadóan alapból sem lehet őt visszautasítani, és valósággal buzog benne a harci szellem, a legfontosabb helyzetekben ugyanakkor sosem veszíti el a fejét. Érdemes megfogadni az ő javaslatait is.

(via one how to)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top