nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Érzelmi felfordulás vagy romantika vár? – Szerelmi horoszkóp 2023. május 6-7.

A hét érzelmi feszültsége még kísérthet, de bízzunk inkább szerelmünk erejében és a felhőtlen romantikázásban.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármilyen céltudatos vagy is, engedd, hogy valaki megérinthesse a szívedet, és időzzetek el egy kicsit az érzelmek bűvkörében. Add át magad az álmodásnak, most elengedheted a hétköznapok taposómalmát. Kipihenten sokkal könnyebb lesz szembenézni félelmeiddel.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szavak hidak képezhetnek lelketek között, nyílj meg kedvesed előtt és egymás iránti figyelemmel és kedvességgel beszéljétek át dolgaitokat. Az őszinteség még nem jelent kiszolgáltatottságot, ellenben megteremtheti egy bizalmi kapcsolat alapját és a hétvégébe is nyugodt érzelmekkel vághatsz bele.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Különösen a vasárnap lesz alkalmas kirándulásra és társasági életre. De addig is fedezd fel kedveseddel a kapcsolatotok kezdetén dúló romantikát, idézd fel magadban, hogy mi volt az, ami először megfogott benne és mi az, ami a mai napig is érzelmi biztonságot ad.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Még tarthat az elmúlt napok feszültsége és csak lassan oldódhatnak fel a mélyről feltörő érzelmek. Szánd a hétvégét a pihenésre és feltöltődésre kedveseddel együtt. Ha nyugodtan tekintesz egy akár régóta fennálló nehéz érzelmi helyzetre, könnyebben meglátod a megoldást és a kivezető utat.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha párod közeledni próbál és mélyebb érzelmi kapcsolatra vágyik, ne húzódj el, egy meghitt együttlét neked is jót fog tenni. Fejezd ki iránta való mély érzelmeidet, ne hagyd kétségek között vergődni. Ugyanabban a csapatban játszotok, így jó, ha biztos érzelmi alapon álltok.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Saját lelki békéd érdekében nyugodj meg és simítsd el az elmúlt napok érzelmi feszültségeit. Megvárnak a feladatok, a hétvége lehetőséget ad, hogy megtaláld, mitől töltődsz fel. Kisimultan könnyebben bele tudsz lazulni a pároddal való romantikázásba.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha feszültség és bizonytalanság gyűlt össze benned az elmúlt napokban, itt az ideje, hogy elengedd ezeket és próbálj megnyugodni. Támaszkodj kedvesedre, együtt könnyebben túljuttok az érzelmi hullámvölgyön. Vasárnapra már áradó energiák jöhetnek, vidámsággal és felszabadultsággal.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Add bátran önmagadat, nem kell pajzsokat emelned magad elé. Kedvesed úgy szeret, ahogy vagy, amilyen vagy, ne félj megmutatni neki őszintén igazi arcodat. Örömteli lesz a hétvégétek, ha egymás iránti érzelmeitek szilárdak és megingathatatlanok. Miután ezt tisztáztátok, ünnepeljetek felhőtlenül.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mély érzéseidet bátran mutasd ki párod felé. Nincs szükség játszmákra és színészkedésre. Lehet, hogy nehéz szavakba öntened, hogy mit is érzel iránta valójában, de számtalan módja van annak, hogy egyéb módokon fejezd ki érzelmeidet. Minél romantikusabban teszed ezt, annál szebb hétvége vár rátok.

Szerelmespár a párizsi háztetőn

Fotó: Getty Images

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne fogd vissza mély érzéseid áradását, csak a megfelelő kifejezési módot kellene megtalálnod, amellyel párod számára is egyértelművé teszed. Ha úgy érzed, hogy nem túl erős a romantikus vénád, semmi baj, egy apró, őszinte és szívből jövő gesztussal jelezheted párodnak erre való nyitottságodat.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pároddal való összetartozás-érzésed különösen felerősödhet, ahogy a heti feszültség szépen oldódik belőled. Erősítsd ezt, mutasd meg kedvesednek, hogy milyen fontos is Ő neked és a romantika kivirágzik köztetek. Vasárnap pedig vessétek magatokat a felhőtlen szórakozásba, akár családi vagy baráti körben.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tekints az újdonság varázsával párodra, ez segít feledtetni az érzelmi feszültségeket. Az ellentétek feloldásával friss energia zúdulhat közétek, rajtatok áll, hogy ezt inkább édeskettes romantikázásra fordítjátok vagy inkább a társasági életbe vetitek magatokat. Kis szervezéssel mindkettő beleférhet a hétvégébe.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a szerelem Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top