nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket kikészítheti a május

Ezeket a csillagjegyeket kikészítheti a május

Nem sok jóra számíthatnak ezek a csillagjegyek májusban.

Oroszlán

Túlterheltnek érezheted magad. A kommunikáció, a gondolkodás, a testvérek, a közvetlen kapcsolatok területén, amely okán túlzottan is sok felelősség hárulhat rád. Talán még valamilyen nagyobb családi összejövetelt sem úszhatsz meg. Nagyon úgy tűnik, a májusi hónap kiborítja a csontvázakat a szekrényből. Ezt a bolygóállást pozitívan is fogadhatod: lehetőségek kínálnak a csillagok, hogy rendezd a rendezetlen vitákat, kapcsolatokat. Nem lesz egyszerű, de valamikor szembe kell nézni a félelmekkel!

Horoszkóp, akiknek nem lesz felemelő a május

Fotó: Getty Images

Bak

Őszintén szólva most semmi sem úgy történik, ahogyan elképzelted, vagy ahogyan vártad az elmúlt hónapokban. Könnyen úgy érezheted magad, mint akinek kicsúszott a talaj a lába alól. Még több nyomás nehezedik rád, mint máskor. Mégis a legfontosabb, hogy próbálj úrrá lenni a helyzeten, ne engedd magad szétcsúszni. Annyira nem lesz azért reménytelen, mint amilyennek tűnhet. Most biztosan kiderül, ki és mi a legértékesebb az életedben… Ki az, akire vagy akikre számíthatsz, és kik azok, akikre egyáltalán nem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top