nlc.hu
Horoszkóp

Ez a három csillagjegy villámgyorsan beléd szeret

Ez a 3 csillagjegy villámgyorsan beléd szeret

Ezek a csillagjegyek talán még csak csetelnek a másikkal, az első randit meg sem szervezték, de máris többet, jobbat gondolhatnak róla, mint amilyen ő a valóságban.

Rák

A Rák az érzelmességéről, az empátiáról és különleges megérzéseiről ismert. Nagyon mélyen érző csillagjegy, viszont óvatos is, vagyis a szerelemhez általában időre van szüksége. De van egy sebezhető oldala is: nagyon vágyik az érzelmi melegségre, a párja támogatásra. Ha valakitől megkapja mindezt, még ha csak írásban, vagy mély és érzelmes telefonbeszélgetések formájában, látatlanul is úgy érzi, az igaz szerelemre talált. Neki ugyanis pontosan ez az, ami mindennél fontosabb a párkapcsolatban.

Halak

A Halak nagyon romantikus típus, s erősen hiszi, hogy egyszer rátalál a valódi és igaz szerelem. S mindig az aktuális társban reméli a nagy Ő-t meglátni. Néhány kedves szó, megnyerő üzenet, mély érzésekről tett vallomás, s őt máris elvarázsolta a másik a nélkül, hogy egyszer is találkoztak volna. Hisz a másiknak, mert ő is őszinte, s nem feltételezi, hogy „online párja” esetleg csak játszik az érzéseivel. A Rákhoz hasonlóan nagyon érzékeny és intuitív típus, könnyedén rabul ejtik a szerelmes szavak.

Csillagjegyek és a szerelem

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek általában az első randit követően még nem lesz fülig szerelmes. Ugyanakkor imád beszélgetni, csetelni, ismerkedni, flörtölni. S amikor az üzenetek egymást váltják a szimpatikus ismeretlennel, ráadásul nagyon izgalmas válaszokat küldözget a másik, az intellektusába könnyen beleszerethet. Ezért esik meg vele, hogy anélkül lesz szerelmes, hogy egyáltalán találkozott a beszélgetőpartnerével. Nagyon kíváncsi típus, s bár sokféle témáról van véleménye, a mély beszélgetések érintik meg a lelkét igazán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top