nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi csillagjegy horoszkóp szerelmeseknek

Csillagjegyek, akikre érzelmek árja vár – Szerelmi horoszkóp 2023. május 13-14.

Érzelmekben dúskálhatunk ezen a hétvégén, csak arra kell ügyelni, hogy ezeket a pozitív tartományban tartsuk…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nemcsak döntéseiddel és tetteiddel, hanem érzelmeiddel is lehengerlő tudsz lenni. Hétvégén különösen mély érzések törhetnek rád, ügyelj rá, hogy mit öntesz a párodra, nehogy zuhatagként sodorja őt el a közeledből. Érzelmileg is találjatok egymásra és ne engedjétek el a másik kezét!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén ne csak sütikkel és egyéb finomságokkal kényeztesd kedvesedet, hanem áraszd el pozitív érzelmeid hullámával is. Ez azt is jelenti, hogy félreteszel minden haragot és bosszúságot (akkor is, ha megint széjjelhagyta a zoknijait), elfelejted a makacskodást és a féltékenységnek még az árnyéka sem vetíted rá.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érzelmekben bővelkedő hétvége vár, de ezzel az a nehézség is, hogy ezt ki tudod-e mutatni, illetve hogy mennyire vagy egyértelmű… Valóban azt közvetíted a másik fél és a külvilág felé, ami benned rejlik? Nyilvánítsd egyenesen érzéseidet, hogy elkerüld a félreértéseket.

Férfi és nő a tóban egy vízesés előtt

Fotó: Getty Images

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyébként is mély érzelmeid most még erőteljesebbek lehetnek, igyekezz játékosan kinyilvánítani őket, a legjobb, ha sikerül megnevettetned párodat. Másik oldalról viszont még a szokásosnál is érzékenyebb lehetsz, de megbántódás helyett rázd le magadról a megjegyzést, ami rosszul érint.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármely érzelem kerít is hatalmába, teljesen elhatalmasodhat rajtad, így arra kéne ügyelned, hogy ez lehetőség szerint valamilyen pozitív érzelem legyen. Ha épp a kedvesed iránti szeretetről van szó, biztos örülni fog, ha szerelmed árjában mártózhat meg.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha az érzelmek el is hatalmasodnak rajtad a hétvégén, ügyelj rá, hogy megőrizd önmagadat és ne billenj ki az egyensúlyodból semelyik irányba. Önálló személyiség vagy, akit párod szeret és elfogadott, így nem kell átváltoznod valaki mássá, elég önmagadat adnod.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Figyelmességeddel és gondoskodásoddal most is leveheted lábáról kedvesedet. Ha pedig érzelmekről van szó, adj teret a legpozitívabb érzéseidnek hétvégén. Ettől persze még felbukkanhatnak negatív dolgok is, de ne ess kétségbe, válaszd és erősítsd a szeretettelieket. Ha sikerül, nyugodt, szerelmes hétvégében lesz részetek.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mély érzelmeid, sőt szenvedélyed is magával ragadhat a hétvégén. Ezt használhatod arra, hogy elmélyítsd a kapcsolatod a kedveseddel, megerősítve a köztetek lévő köteléket. Csak arra vigyázz, hogy egy féltékenységi jelenet nem éppen a bizalmadat mutatja felé…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem biztos, hogy az érzelmek és mély, szívbe markoló érzések a te tereped, de talán még a te szívhúrjaidat is megpendítheti egy mindent átható érzés. Add át magad a szerelemnek, erős vagy, hogy kivárd és kibírd az ezzel járó változásokat…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy elhalmoznád kedvesedet mindenféle ajándékokkal, hogy ezzel mutasd ki az iránta érzett rajongásodat, de hidd el, hogy ez nem minden… Néha jobb lenne egy gesztus, egy ölelés, mely egyértelművé teszi számára, hogy mennyire szereted és milyen őszinte, nyílt érzelmekkel viseltetsz iránta.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne légy rest kimutatni szerelmednek iránta való mély érzelmeidet. Az sajnos nem elég, hogy te tudod, mennyire szereted, hidd el, legalább néha ezt nyilvánvalóvá kell tenni. Figyeld meg, hogy mi az ő szeretetnyelve, ő hogyan fejezi ki az érzéseit és ehhez igazodva lépd át korlátaidat és nyilatkozz meg előtte.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most hétvégén tiéd a terep, bízz magadban, nemes és szép érzelmeidnek nem tud majd ellenállni szíved választottja. Mély beleérző képességeddel szinte kitalálhatod, hogy mire is vágyik igazán, és így a tenyereden hordozva nemcsak magadhoz édesgeted, de összetartozásotokat is erősíted.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a szerelem Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top