nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akik új fejezetet nyithatnak – Heti horoszkóp 2023. május 15–21.

Újdonságokat és fordulatokat hozhat a hét, maradj rugalmas és nyitott a változásra.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Meglepő változásokat hozhat a hét, de ahelyett, hogy felszívod magad és felrobbansz a méregtől vagy feszültségtől, inkább végy egy nagy levegőt, fújd ki és higgadj le. Ha belül rátalálsz a nyugalomra, azzal érdemes új fejezetet nyitnod egy életterületeden vagy egy kapcsolatodban.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

A legapróbb élvezeteket se vesd meg a héten, neked úgyis jó érzéked van arra, hogy egy korty finom italt, egy falat sütit is kellőképpen értékelj. Válaszd a lehető legjobbat, de kerüld a habzsolást. A minőségi, nem pedig a mennyiségi változás nyithat új fejezetet az életedben.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Tiszta fejjel és szemmel nézz rá a héten fontos dolgaidra, legyen szó kapcsolataidról, előmeneteledről vagy a költségvetésedről. Ne engedd, hogy a külső változások és behatások eltántorítsanak kitűzött célodtól. Ha tartod magad a helyes irányhoz, új fejezet nyílhat meg számodra, kemény munkád megtérül.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Erőteljes érzelmi hullámzásokat hozhat a hét, a fejlemények pedig nagyrészt attól függnek, hogy hogyan reagálsz ezekre. Ha nem tudsz kitörni a megszokott érzelmi köreidből, akkor kettőt is visszaléphetsz, de ha sikerül az áttörés, akkor új fejezet nyílhat valamelyik életterületeden.

Nyitott könyv a kézben

Fotó: Getty Images

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Ha lépésről lépésre haladsz, jóval biztonságosabban érsz révbe, mintha óriási ugrásokkal próbálkoznál. Lehet, hogy így tovább tart az út, de ha van türelmed kivárni, feltárulhat előtted egy új fejezet lapja. Ami ott fogad, azt kezeld jó adag rugalmassággal és elfogadással.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

A héten engedd el a makacsságot, ne ragaszkodj görcsösen semmihez. Ha a múltba kapaszkodsz, nem nyílhat ki előtted a jövőd egy újabb fejezete… Próbáld az adott helyzetben meglelni a lelki nyugalmadat, szemléld derűsen, így tudod belőle a lehető legtöbbet kihozni.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Egy ötletedet sikerre viheted, ha kellően rugalmasan kezeled és teret adsz új megoldási módoknak is. Azért nem kell bonyolítani sem, néha a legegyszerűbb utat érdemes választani. Közönyösséggel találkozhatsz a héten, de te nyisd ki a szíved és adj hangot nemes érzelmeidnek, így tudsz új fejezetet nyitni egy kapcsolatodban.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Lassíts le és értékeld az élet apró élvezeteit. Ha mindezt helyes mértékkel teszed, akkor örömet ad, és nem lesznek káros következményei. Ne menj bele egy veszekedésbe, különösen ne haszontalan ügyek miatt. Inkább egyeztess folyamatosan az érintettekkel, ez kommunikációtokban is új utakat nyithat.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Nem várt hatalmi harcba csöppenhetsz, ami csöppet sincs ínyedre. Igyekezz megőrizni pártatlanságodat és szigorúan az igazság mellé állj, ne légy elfogult. A döntés új fejezetet nyithat előtted, és ha a lelkiismereted szavára hallgattál, akkor nincs mitől tartanod.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehetséges, hogy lesz okod aggodalmaskodni a héten, mégis törekedj a nyugalomra és a lelki békére. Engedd el a szorongást! Óvatosságból nincs hiány nálad, de lehet, hogy több bátorság és újítási vágy kéne, hogy megtörhesd napjaid egyenletes láncra fűzött sorát és ezzel új fejezetet nyithass.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Valószínű, hogy a héten többször kell majd uralkodnod a rád törő heves érzelmeken. Maradj visszafogott, így méltóságodat is megőrzöd. Nyitott, újdonságot kereső lényed nem állhat meg semmilyen külső akadály előtt. Lépj előre bátran és nyiss új fejezetet napjaidban.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Igyekezz úgy intézni, hogy a saját módodon, a saját törvényeid szerint élhesd a napjaidat. Ettől még tekintettel lehetsz a többiekre kifinomult viselkedéseddel. Érj végére időben korábban megkezdett feladataidnak, így komoly esélyt szerezhetsz az előmenetelre, amivel új fejezetet nyithatsz életedben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top