nlc.hu
Horoszkóp

Nyári horoszkóp 2023

Erre az 5 csillagjegyre csodás nyár vár idén

Mindegy, hogy rajta vagy-e a szerencsések listáján, jó, ha tudod, hogy a nyár mindenkinek izgalmas kalandokat tartogat, és a napsütötte hónapokkal mindenkire könnyebb időszak köszönt. Nézd meg, hogy te is kapsz-e ezen felül extra támogatást az égiektől!
Grease

Erre az évre több szempontból is igaz, hogy az újrakezdés és az új lehetőségek feltérképezésének időszaka. Bár a kezdeti hónapok mindannyiunk számára tartogathattak buktatókat, tavasztól gördülékenyebbnek érezhetjük a dolgok alakulását.

A nyár még ennél is klasszabbnak ígérkezik, májustól a Jupiter hoz sokaknak szerencsét. Kicsit később a Vénusznak köszönhetően egyre határozottabban tudod majd, hogy mire van igazán szükséged, július és szeptember között pedig nagy eséllyel meg is szerezheted. A Merkúr átalakulásokat hozhat a kapcsolatokban és ha magadtól nem teszed meg, rávezet arra is, hogy ideje átalakítanod a fontossági sorrendet az életedben.

Ez összességében nem hangzik rosszul, ugye? Van azonban 5 csillagjegy, aki különösen sok jóra számíthat, mutatjuk is, kik azok!

Nyári horoszkóp 2023 Nyilas
Megnézem
Összes kép (5)

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top